Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control mecanic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet alba. Panoul de control al acestui model este ascuns sus pe usa masini. Panoul are o interfata foarte simpla, fiind prevazut cu un numar redus de butoane si afisaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa spalarii la jumatate din capacitatea maxima a masini, precum si programele de spalare ale masini. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata pana la maxim 24 h cu afisare timp ramas.Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU, 12 seturi, 4 programe, 1 functie speciala, 60 cm, Clasa A+     Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 81,5 x 59,8 x 55 cm si o greutate de 31 Kg, se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 12 (seturi) se adreseaza familiilor de 4-5 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Cosul superior reglabil pe înălţime cu sistem Rackmatic in 3 trepte ofera spatiu pentru pahare, farfurioare, cesti si tacamuri, precum si pentru pahare de vin cu picior inalt si oale. Datorita celor 2 suporturi pliabile mobile pentru farfuri, exista spatiu suficient si pentru oale si vase mai mari. In plus cosul superior este dotat tehnic cu sistem de protectie a paharelor.     Cosul inferior are un compartimentare flexibilă a spaţiului (4x). Acest model are in plus si un cos detasabil Cos Vario ce poate fi asezat usor in cosul inferior cu compartimentare flexibilă si asigura spatiu suplimentar pentru tacamuri. Fiind un model complet incorporabil, este foarte folositor sistemul din dotare Info-Light, unde lumina proiectata pe podea ne informeaza asupra stadiului in care este aparatul. Proiectia este posibila pe orice tip si culoare de podea, inclusiv pe cea de culoare alba.Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU smv68l00eu
     Datorită motorului cu presiune variabila cu 4 nivele de pulverizare a apei Eco Silence Drive şi datorita Sensor System, senzor de incarcare, performanţele de spalare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Acest model dotat cu Load Sensor, recunoaste nivelul de apa si viteza de rotatie. Pentru incarcaturi mai mari ale masini, este necesara o cantitate de apa mai mare pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara o cantitate mai mica de apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, economisind apa si energie. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, acest model regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel ne asiguram ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija. In plus senzorul Aqua Sensor regleaza cantitatea de apa in functie de tipul si gradul de murdarie, utilizand un fascicul de lumina pentru a masura gradul de turbiditate. In functie de gradul de turbiditate cauzat de resturile de alimente, reziduurii de grasime sau de detergent ramase de la clatirea initiala, procesul de clatire este evaluat pentru a se aprecia daca trebuie continuat. Acest model este echipat si cu un sistem special, ecologic Dosage Assist, care previne pierderea detergentului atunci când se face alimentarea cu apă. Astfel vom economisi cu până la 20% din costurile pentru detergent şi vom proteja in acelasi timp si mediul înconjurător, deversand la canal o cantitate mai mica de detergent. Sistemul Active Water hydraulic system ce consta printr-o tehnica de spalare cu alternare, asigura o ajustare automata a sarcinii de lucru a masini prin recunoasterea cantitatii de incarcare in trei etape. Aceasta tehnologie este comandata de un procesor performant ce asigura o utilizare optima a resurselor de energie electrica si de apa necesara pentru intreaga cantitate de vase. Cu functia Active Water managementul apei atinge chiar rezultate mai precise de curatare si de economie de resurse. Acest model este dotat tehnologic si cu un sistem modern de inchidere a usi, lin si silentios, cu ajutorul unui servomecanism de inchidere ce asigura o inchidere si deschidere a usi doar prin apasarea unui buton. 

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 4 programe de spălare cu 4 nivele de temperaturi de spalare: Intensiv 70 °C, Eco 50 °C, Rapid 45 °C si Program normal la 65°C. Vei gasi astfel un program un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 70°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat. Program normal 130 de minute la 65°C. Acest program are un consum de 14 litri de apa si 1,35 kW/h. Un program rapid de 29 de minute cu temperatura apei in ciclul de spalare de 45°C, cu un consum de apa de 10 litri si de energie de 0,8 kW/h. Tehnologia Vario Speed din dotarea masini Bosch presupune un plus de economie, facand masina de spalat vase sa fie mai rapida cu pana la 50% si mai eficienta chiar din punct de vedere energetic cu 50%. Cu tehnologia Speed putem scurta durata unor programe la jumatate. In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Aqua Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat vase pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. In modul de functionare programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Accesoriile acestui model sunt: Cosul superior reglabil pe inaltime, Cos cu sistem Vario Flex; Suport cesti; Cosuri Silver XXL si suport pentru cesti.Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU, 12 seturi, 4 programe, 1 functie speciala, 60 cm, Clasa A+     Mașina este dotată și cu un microfiltru din inox cu tehnologia de autocurățare şi suprafaţă triplă . În privinta functiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele 5 nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum extrem de redus de curent electric. La uscare acest model are clasa A pe o scara de la A la G.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 1,02 kWh, iar cel de apă este de 11,7 litri. Consumul anual este de 290 kWh iar cel de apa este de 3300 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 52 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos proiectat pe podea.

Recomandare:

     Primesti garantie la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU, 12 seturi, 4 programe, 1 functie speciala, 60 cm, Clasa A+