Plita incorporabila Electrolux EGT6142NOK pret si specificatii tehnice

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Plita incorporabila Electrolux EGT6142NOK este alegerea perfecta daca iti doresti o plita dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Plita incorporabila Electrolux este de culoare negru antracit, avand dimensiunile standard: (IxLxA) cm de 4,5 x 58 x 51 cm si o greutate neta de 13 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate lateral dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din sticla vitroceramica cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 4 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Acest model dispune de arzatoare cu trei dimensiuni, ce ii confera un nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea mai eficient, a unor vase de gatit de diferite marimi. Plita dispune de o putere maxima de 7,5 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare normale cu o putere de 1,9 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 2,7 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta.

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Electrolux EGT6142NOK, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, gratare fonta, Sticla Neagra