Frigider minibar Star-Light MBM-67AP pret si specificatii tehnice

     Frigiderul minibar Star-Light MBM-67AP este o alegerea inspirata daca iti doresti un aparat de refrigerare din categoria incorporabile dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul modern acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat este prevazut cu un buton cu actionare clasica a temperaturi, ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului. Zona de refrigerare este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării, se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Star-Light MBM-67AP cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o persoana, cu diverse preferințe culinare. Star Light are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 67 l .

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sarma vopsita ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 20 de kg, pe aceste rafturi. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 1 din 2 poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Rafturile de sticla ale frigiderului au fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime. 

     Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal si deschidere spre dreapta este echipata cu un suport fix mic si un suport mai mare pentru sticle. Aparatul are iluminare Eco Led bulb de 15 W pe lateral ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.

      Acest aparat este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Star Light are la interiorul aparatului 1 termostat mecanic.

     Acest aparat fara spatiu de congelare este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST- N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Eficienta energetica oferita de frigiderul Star-Light MBM-67AP este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 109 kWh/an. 

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem performant de amortizoare este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 63 x 44,5 x 51 si o greutate de 16 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Alb