Hota incorporabila Gorenje BHP623E13X pret si specificatii tehnice

     Hota incorporabila Gorenje BHP623E13X face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de specialisti slovaci de la Gorenje pentru piata europeana. Aparatul Gorenje BHP623E13X este o hota electrica telescopica montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 31 x 60 x 30,5/47 si o greutate neta de 11,6 Kg. 

     Modelul Gorenje are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe orizontala in fata. La acest model marimea pe orizontala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o suprafata adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 50 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Hota are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Suprafata hotei este tratata cu un film special Touch Free care previne urmele lasate de degete, lasand suprafata intotdeauna stralucitoare si facand intretinerea hotei sa fie mult mai usoara. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda, cu butoane Simplicity pentru utilizare usoară prin apasare, pozitionate frontal dreapta cu control mecanic, este actionat de 4 butoane ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si setare pornire/oprire. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu LED 2 x 3 W cu clasa de eficienta iluminare A, fiind dotat cu 2 filtre de grasime tip caseta multistrat din aluminiu, cu insertii din spuma poliuretanica, cu eficienta de retinere de clasa A. Spuma poliuretanica din filtre elimină până la 98% din grăsime și alte impurități. Acest lucru face aerul din bucătărie considerabil mai proaspăt și mai curat. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă calduta şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si filtru din carbune activ 530120, pentru acest model, doar la comanda prin reteaua de service Gorenje Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat in cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Această soluţie constructiva înseamnă siguranţă si eficienta sporită în utilizare şi o curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Gorenje BHP623E13X se remarca prin consumul energetic mic de 66,7 kWh/an facand parte din clasa de consum C. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 240 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (55, 5868)dB putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 245 mc/h si maxim 624 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 21 – 22 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila Gorenje BHP623E13X, Putere de absorbtie 639 m³/h, 60 cm, Inox