Aparat de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 055/1 Inverter Plus pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 055/1 Inverter Plus este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Whirlpool putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata.

     Aparatul de aer conditionat puncteaza maxim si la capitolul estetica, un dispozitiv elegant de culoare alb asupra caruia este aplicat un strat lucios pentru a nu retine praf. Culorile dar si materiale de calitate contribuie din plin la tot acest aspect care nu va putea fi trecut cu vederea in cazul unei locuinte care se doreste a fi multifunctionala si moderna.

      Aparatul beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera economii substantiale la factura de energie in timp. Modul de functionare inteligent asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambiental, totul ca tu sa te bucuri in fiecare zi de racoarea ambientala fara prea mari costuri.

     Unitatea interioara este dotata cu un display in mijloc, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 11942 BTU si de incalzire de 12966 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum maxim de 1,09 kW/h la racire si clasa A+ cu un consum maxim de 1,17 kW/h la incalzire. Whirlpool are un consum anual racire de 198 kW si un consum anual incalzire de 1154 kW.

      Aparatul Whirlpool este prevazut cu tehnologie DC Inverter care permite un control strict al rotatiilor compresorului si ventilatorului, astfel creste eficienta de racire si sunt reduse nivelul de zgomot si de vibratii. Whirlpool are incorporata tehnologie de ultima generatie, perfectionata, astfel incat poti sta sub aparat iar aerul rece este impins in alte locuri nu cel in care ne aflam. Performantele si eficientele de racire sunt admirabile, temperatura devine constanta si uniforma in intreaga locuinta in timp foarte scurt.

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (21, 25, 28, 30, 32, 34, 38, 42) dB. Compresorul model Gree cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,2 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Whirlpool, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din retea, introduce in incapere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, introduce in incapere 4 KW. SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Whirlpool este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare in 4 pasi a aerului avand un flux inalt de aer dar silentios. Pre-filtrul HEPA lavabil este capabil pentru eliminarea din aer a particulelor pana la 0,3 microni. Asa dimensiune mica are polenul, fumul, parul de animal, praful de mucegai si praful care pluteste in aer. Suprafata filtrului este tratata cu Ioni de argint ce inhiba dezvoltarea microorganismelor si bacteriilor pentru a purifica aerul din cameră. Filtrul se curata foarte usor prin spalare cu apa si detergent. In plus detine tehnologia Cold Plasma Generator care utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor. Filtru ionizator prin generare de ioni negativi, ajuta metabolismul normal al celulelor corpului uman, imbunatatind vizibil starea de sanatate, prin stimularea proceselor de regenerare. Sistemul de filtrare are si un filtru“Catechin” (cu extract natural de ceai verde) ce poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. In plus modelul beneficiază de un sistem de autocuratare activat automat dupa fiecare functionare. Acesta consta in uscarea interiorului aparatului, in acest mod fiind eliminata aparatia mucegaiului.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Timer-ul 24 h cu programare saptamanala si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Whirlpool ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +24°C. in plus aparatul functioneaza la temperatura interioara de 8°C pentru a preveni inghetarea casei in perioadele cu vreme rece cand plecam de acasa, in timp ce consuma mai putina energie.

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 7 trepte cu un debit maxim de 560 m3/h fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala de 1,4 l/h condens. 

      Power Saver cu al 6lea simt controlata de un microprocesor prezent in interiorul aparatului, 6 Sense Power Saver detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. 

     Functia Sleep/Night Permite aparatului de aer conditionat sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1°C la fiecare o ora, pana la 2°C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. In afara de oferirea confortului optim, aceasta caracteristica permite, de asemenea, economii semnificative de energie.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Whirlpool face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 80%.

      Functia Auto Curatare  Schimbatorul de caldura este mentinut uscat. Principalele cauze de miros neplacut in aerul conditionat sunt mucegaiul si bacteriile care se dezvolata in schimbatorul de caldura atunci cand schimbatorul este umed.
      Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. Unitatea interioara cantareste 11 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1013 x 390 x 238, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 762 x 320 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 055/1 Inverter Plus, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Display LED, Auto Restart, Autocuratare