Aparat de aer conditionat Zantia Florida Superslim pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat profesional Zantia Florida Superslim este un aparat de aer conditionat conceput atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional. Acest aparat unic raceste si incalzeste casa confortabil cand temperaturile de la exterior urca pana la 50°C sau coboara pana la -15°C. Aparatul beneficiaza si de tehnologia avansata Inverter care ofera economie constanta la energia electrica. Prin modul sau de functionare inteligent, acest aparat asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambietal.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Zantia Florida Superslim are in dotare noul compresor Super Inverter DC care permite o adaptare continua si eficienta a puterii de iesire, intr-un mod variabil. Aceste caracteristici permit ca nivelul de confort sa fie optim, iar consumul de energie sa fie cu 30%- 40% mai mic decat la o unitate conventionala cu compresor ON-OFF. 

     Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 9900 BTU si de incalzire de 10000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum in 2 trepte de 690/810 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de 925/1140 W/h la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat cu 5 trepte de ventilare, produce un zgomot pe ultima treapta de ventilare de 35 dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. 

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Zantia, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 7 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4,1 KW. 

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

      Elementul de filtrare al acestui aparat de foarte buna calitate include un filtru lavabil pentru praf, polen si acarienii. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Zantia, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperatura exterioara incepand de la -15°C. In plus aparatul are tehnologia Hot Start ce permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Funcţia de ventilaţie (cu aceasta functie, aparatul de aer conditionat ventileaza aerul din încapere Bi-Directional Air Flow in 5 trepte cu un debit maxim de 650 mc, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu aceasta functie aparatul de aer conditionat extrage si elimina din aerul camerei umezeala, in cantitate de 1,1 l condens din fiecare camera. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinandu-se si o economie de energie.

     Functiile Jet si Turbo au rolul de a grabi atingerea performantelor insa trebuie sa luati in calcul ca in cazul acestora, aparatul de aer conditionat Zantia va inregistra un consum suplimentar de energie.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerantAtunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare ” CE ” si se va opri in mod automat, pentru a nu distruge compresorul.

      Unitatatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 750 x 198 x 280, iar cea exterioara are o greutate de 37 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 760 x 285 x 590. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat profesional Zantia F Superslim - Super Inverter, 9000 BTU/h, CLASA A++, Fabricat in Portugalia

Aparat de aer conditionat profesional Zantia F Superslim - Super Inverter, 9000 BTU/h, CLASA A++, Fabricat in Portugalia