Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+ pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de dimensiuni medii dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea silver si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata atat a frigiderului cat si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul combinei pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Studio Casa COM311SA+ cu full dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara aparatului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

      Studio Casa COM311SA+ este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie mica sau o singura persoana, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 210 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Studio Casa COM311SA+ se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. 
      Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea si al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patru-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura aparatul are un termostat la interiorul frigiderului reglabil si usor de utilizat.
     Capacitatea maxima net de 301 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 210 litri si congelator cu un spatiu total de 91 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila si maner vertical integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. 

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C până la +32°C atat pentru frigider cat si pentru congelator. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

    Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+  este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 737 W/24h. Consumul anual de energie este de 269 kW/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului si clasei de izolare termica care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu o tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185 x 60 x 60 si o greutate de 52 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Studio Casa COM311SA+, 301 l, Clasa A+, H 185 cm, Argintiu