Aragaz Hansa FCEX54110 pret si specificatii tehnice

     Aragazul Hansa FCEX54110 este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea inox si materialul inox din care este construit, ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu 6 butoane rotative avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane clasice pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu rezistenta electrica. Aragazul mai are si un buton rotativ cu cele 4 functiile ale cuptorului. In plus in dreapta panoului de comanda are si un dispozitiv de reglare al timpului de functionare Timer ce este un sistem de control mecanic unde putem alege timpul de gatire pana la maxim 99 de minute, dupa care se opreste automat si ne avertizeaza si printr-un semnal sonor de expirare al timpului de gatit fixat de noi. Aceasta interfaţa cu 6 butoane rotative, ofera acces direct la temperatura şi la modurile de încalzire practice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Datorita izolaţiei sale foarte buna, acest aragaz este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A, menţinand caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului Cool Doors (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei uşi sunt uşor de curaţat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii orientative si practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare. Capacul de protectie al plitei aragazului este din inox. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 69 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 25 W, gratar din sarma si o tava de prajituri din email negru. Acest aragaz este dotat cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Chiar dacă are o marime medie, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest model este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Cuptorul are in dotare ghidaje fixe pentru tavi.  

     Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru paine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Manerul metalic de la usa cuptorului, de culoare inox da o dinstinctie deosebita aparatului. Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire. Modelul Hansa FCEX54110 avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate de 35 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Static numai incalzire inferioara, cu placa mare de coacere cu suprafata de 1200 cm2. Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior cu puterea de 1300 W, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Cu grill-ul electric mare cu puterea de 2000 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Un accesoriu util pentru obţinerea unor preparate din carne crocante şi bine rumenite, recomandat mai ales pentru prepararea carnii de pasare este si rotisorul din dotarea aparatului. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, cu rezistenta de coacere de sus cu puterea de 900 W si rezistenta de jos 1300 W, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Tava cuptorului este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Suprafata plitei din email de mare densitate are un design simplu si este foarte usor de curatat. 

     Plita aragazului, cu alimentare electrica, dispune de o putere maxima de 6,2 kW fiind impartita intre 2 arzatoare mici cu rezistenta electica, cu o putere de 1,2 kW, 2 arzatoare medii cu rezistenta electrica, cu o putere de 1,9 kW. Consumul total al aragazului este de 8,4 kWh. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Hansa FCEX54110, Electric, 4 Arzatoare electrice, Cuptor electric, Inox

Lasă un comentariu