Aragaz electric Hansa FCEW53001 pret si specificatii tehnice

     Aragazul Hansa FCEW53001 este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb, ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu 5 butoane clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 5 butoane clasice pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu rezistenta electrica si cele 2 arzatoare ale cuptorului de asemenea cu rezistenta electrica. Aceasta interfaţa cu 5 butoane clasice, ofera acces direct la temperatura şi la modurile de încalzire practice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Datorita izolaţiei sale foarte buna, acest aragaz este cu 20% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A, menţinand caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului Cool Doors (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei uşi sunt uşor de curaţat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii orientative si practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 69 litri, fiind dotat cu: gratar din sarma si o tava de prajituri din email negru. Acest aragaz este dotat cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Chiar dacă are o marime medie, acest model este încadrate în clasa energetică A (-20%), încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest model este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Cuptorul are in dotare ghidaje fixe pentru tavi.  

     Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru paine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire. Manerul metalic de la usa cuptorului, de culoare alba da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul Hansa FCGW5100090 avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate de 32 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

      Acest model va ofera posibilitatea pornirii simultan si celui de-al doilea arzator electric cu puterea de 400 W, pozitionat in partea superioara, care poate rumeni preparatele. Aparatul are o singura functie de coacere traditional cu rezistenta sus si rezistenta jos cu puterea de 600 W, care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Cu aceasta functie acest cuptor ofera o flexibilitate uimitoare, putem gati simultan mult mai multe feluri de mancare. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Tava cuptorului este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Suprafata plitei din email de mare densitate are un design simplu si este foarte usor de curatat. 

     Plita aragazului, cu alimentare electrica, dispune de o putere maxima de 6 kW fiind impartita intre 2 arzatoare mici cu rezistenta electica, cu o putere de 1,2 kW, 2 arzatoare medii cu rezistenta electrica, cu o putere de 1,8 kW. Consumul total al aragazului este de 7 kWh. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Hansa FCEW53001, 4 zone de gatit, Electric, Clasa A, 50 cm, Alb