Plita incorporabila Hansa BHKS630500 pret si specificatii tehnice

     Hansa se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Plita incorporabila BHKS630500, este produsa in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele Hansa se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de Hansa pentru piata europeana. Aparatul Hansa despre care vorbim astazi este o plita cu alimentare pe gaz metan ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (cm) 4,6 x 60 x 52 centimetri si o greutate de 8,8 Kg. Butoanele de control rotative situate in fata, pot fi curatate cu usurinta fiind si foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din sticla vitroceramica de culoare neagru antracit cu design elegant este si ea foarte usor de curatat. Acest aspect face design-ul aparatului si mai atractiv si faciliteaza curatarea acestuia. Cele 2 gratare ergonomice din fonta emailate au un design continuu sub forma de romb, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7,4 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,8 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 2,8 kW. La acest model de plita numai partea superioara a arzatorului depaseste nivelul suprafetei din sticla al plitei pe gaz. Acest aspect face design-ul aparatului si mai atractiv si faciliteaza curatarea acestuia. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Plita incorporabil Hansa este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat performant cu control mecanic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Hansa BHKS630500, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gaz, Sticla Neagra