Plita incorporabila Piano Whirlpool 351 pret si specificatii tehnice

     Plita incorporabila Piano Whirlpool 351 a fost proiectat sa se incadreze intr-o bucatarie cu aspect modern. Whirlpool atrage foarte mult atentia prin design-ul inovator intr-o nuanta argintie si materialul inox din care este construit, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor.

     Plita incorporabila Whirlpool are dimensiunile standard de 4 x 58 x 50 cm si o greutate de 10,5 Kg. Butoanele de control mecanic sunt situate in fata/dreapta, fiind foarte usor de accesat. Butoanele aferente produsului prezinta un finisaj cu vopsea silver. Suprafata plitei fiind din inox cu design elegant este foarte usor de curatat. Aceasta suprafata este o inovatie revolutionara creata pentru a satisface pe oricine apreciaza design-ul, frumusetea si facilitatea curatarii. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să ne chinuim să ridicam oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7,5 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 3 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electronica integrara, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Plita incorporabila Piano Whirlpool AKR351IX, 4 arzatoare gaz, 60 cm, aprindere, Inox