Bicicleta verticala Cycle P Kettler Gri-negru 1 pret si specificatii tehnice

     Bicicleta verticala Cycle P Kettler de culoare gri/negru este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 

     Kettler este un aparat de fitness care imbina avantajele jogging-ului, mersului si alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 90 x 60 x 146 are o greutate de numai 40 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala si pe orizontala in functie de inaltimea persoanei pentru o pozitie cat mai comoda.Image result for kettler axos cycle p     Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Kettler include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Acesti senzori sunt compatibili cu centura de piept Polaris, astfel încât acesta poate face EKG-ul cu o măsurare precisă a frecvenței cardiace.     Acest model cu ghidon reglabil pentru o pozitionare cat mai corecta, este construit din materiale de buna calitate si rezistent la greutati corporale de pana la 130 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii permanete a 7 functii, cu scanare la: timp, viteza, viteza de pedalare, distanta, calorii, puls si cu 12 programe de antrenament cu memorare pentru 4 persoane ce sunt monitorizate de acest antrenor cu inteligenta artificiala. Pe aceaste consola, puteți accesa programele personale, în care vă puteți salva propriile date și programe. Tastatura computerului este dotat cu membrana de protectie contra transpiratiei. In plus computerul este dotat cu avertizare optica si sonora in caz de depasire a nivelului maxim al pulsului. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie un alimentator AC alimentat de la o priza de 230 V.

Bicicleta magnetica Kettler Cycle P, volanta 9 kg, greutate maxima utilizator 130 kg

     Kettler functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 16 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul motorizat de presiune cu sistem de franare magnetic de pe consola aparatului, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat motorizat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta este ajustat motorizat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 32 cm, cu o greutate de 9 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Sistemul de transmisie de la pedale la volanta este realizat prin intermediul unei curele tip Poly V cu nervuri. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Pentru deplasarea aparatului are 2 roti pentru transport in fata si rozete pentru planeitate tot in fata.

     Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei pe care a-ti ajustat-o la inaltimea dumneavoastra; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta magnetica Kettler Cycle P, volanta 9 kg, greutate maxima utilizator 130 kg