Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE71_SE41011 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Hoover Sprint Evo SE71_SE41011. Aparatele de curatare Hoover sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. De la aspiratoare si spalarea covoarelor, solutiile Hoover sunt perfecte pentru uz casnic. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare argintiu/titan. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei sistemului Single Cyclon (fara sac) de la Hoover, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic.Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE71_SE41011, 1.5l, 850W, Filtru EPA, Argintiu/Titan     Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit. 

     Motorul puternic nominala de 850 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 240 W. Hoover este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 1,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu o pedala de picior pornire oprire de tip On/Off variator de putere motor de la 801 – 1000 W si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Regulator de aer al acestui model este pozitionat pe mânerul furtunului. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 7,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Hoover. Acest model este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei.
     In plus acest model are in dotare in afara de peria multi suprafete 2 in 1 si o perie pentru spatii inguste. Cu peria din dotarea aspiratorului Hoover, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA rosu si filtru protectie motor ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii.

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Hoover se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 85 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul Hoover cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de acest model este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 27 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 38,5 x 26,5 x 27,5 si o greutate de 5 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Hoover Sprint Evo SE71_SE41011, 1.5l, 850W, Filtru EPA, Argintiu/Titan