Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare gri/turcuaz. Hoover Hydropower HYP1630 este un aparat de uz casnic ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare. Motorul puternic de 1600 W Eco Power care regleaza puterea de aspirare in functie de dimensiunile particulelor intalnite, ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 250 W. Hoover este un aspirator cu functia de a aspira particule solide avand o capacitate de colectare mare a prafului intr-un recipient de pana la 3,5 litri. Toate particulele de praf mai mari de 0.3 microni sunt retinute in apa, iar aerul eliberat este mai curat decat aerul din incapere.  

      Panoul de comanda cu actionare este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off, un buton cu functia de variator de putere si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.
     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 7 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Hoover. 

Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630, 1600W, Filtru Hepa, Gri/Turcoaz

     Aparatul este dotat si cu un sistem inovator de filtrare prin apa, utilizat de catre aspiratorul Hoover. Prin acest sistem praful este colectat in apa aflata in rezervorul special atasat aparatului. In acest fel, aerul evacuat de catre aspirator este mult mai curat decat in cazul filtrarii uscate, cu sac sau fara sac. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Golirea si curatarea recipientului de 3,5 litri cu apa murdara rezultata in urma aspirarii va fi mult mai usor de realizat datorita recipientului pentru apa detasabil al aparatului.

     Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare prin apa ce este realizat in doua trepte, prima filtrare prin apa se face prin recipientul de stocaj mizerie care are o cantitate de apa pana la semnul de nivel apa iar a doua treapta de filtrare prin apa se face printr-un rezervor auxiliar cu capacitate mai mica de 1 litru, Aerul purificat intra in continuare intr-un prefiltru cu rol de dezumificare dupa care urmeaza traseul spre filtrul lavabil HEPA, ce ajuta la filtrarea particulelor de mici dimensiuni, mai mari de 0.3 microni. Filtrarea in apa este o metoda prin care praful este colectat direct in apa, prevenind astfel imprastierea acestuia in aer. Avantajele aspiratorului cu filtrare in apa sunt urmatoare: Acest aspirator a fost testat contra alergiilor, fiind capabil sa anuleaza agentii alergenici; Datorita acestei tehnologi aerul se purifica foarte igienic; Este capabil sa traga toate tipurile de par de animale; Pentru ca nu foloseste sac care se poate obtura, aspiratorul va aspira tot timpul la putere maxima; In container se pune o cantitate de apa (conform gradatiei de pe container). Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara. Clasa emisiilor de praf ale modelului Hoover se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 85 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul cu filtrare prin apa Hoover este insotit de un set complet de accesorii: Perie speciala; Accesoriu pentru spatii inguste; Perie pentru tapiterie; Perie mica; Accesoriu pentru blana animale.Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630, 1600W, Filtru Hepa, Gri/Turcoaz     Cu peria din dotarea aspiratorului Hoover, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Hoover cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Hoover este foarte buna, avand clasa B cu un consum anual de energie de 33,6 kW/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 48,5 x 32,5 x 35 si o greutate de 7 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630, 1600W, Filtru Hepa, Gri/Turcoaz