Plita incorporabila Bosch PCP615B90E pret si specificatii tehnice

    Plita incorporabila Bosch PCP615B90E, este produsa in Germania de concernul Bosch. Brandul Bosch este recunoscut in lume, cu o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele Bosch se caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Bosch pentru piata europeana. Plita incorporabila Bosch PCP615B90E despre care vorbim astazi este un aparat ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (cm) 5 x 58,2 x 52 centimetri si o greutate de 11 Kg.

     Plita are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Butoanele de control rotative sunt situate in fata, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita. In plus suportul extins de vase de la acest aparat ofera o stabilitate sporita pentru cratitele si oalele de toate dimensiunile atunci cand le punem pe plita.

     Acest model dispune de arzatoare cu trei dimensiuni, ce ii confera un nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea mai eficient, a unor vase de gatit de diferite marimi. Plita dispune de o putere maxima de 8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare normale cu o putere de 1,7 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 3 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Analizand caracteristicile cu care este prevazut acest model oferta este atractiva.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Plita incorporabila Bosch PCP615B90E, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox