eMag Stock Busters editia de iarna 2017: 21-23 februarie

         eMag Stock Busters se anunta la fel de interesant ca si editiile precedente deoarece reducerile vor fi cele la putere, totul in decurs de 3 zile incepand cu maine 21 februarie pana pe 23 februarie inclusiv. Practic, e un fel de lichidare de stoc iarna – primavara, urmand a face loc noilor produse care vor intra in oferta magazinului de retail pentru noul sezon.

         Reducerile care se vor aplica produselor disponibile in catalog vor fi de pana la 50% si include mai multe categorii de produse printre care: IT&Mobile; TV, Foto & Electronice; Electrocasnice; Ingrijire personala si parfumuri; Copii & Jucarii; Carti, Media & Sport; Casa & Petshop; Bricolaj.

        Sfatul meu e sa verifici din seara asta produsele si reducerile existente pe site si sa faci lista de cumparaturi din timp ca maine dimineata sa actionezi rapid deoarece stocurile sunt limitate iar cele mai bune oferte vor fi si primele care se vor epuiza inca de la primele ore.

        Ca si in campaniile trecute, cele mai importante reduceri le veti gasi la urmatoarele produse:

  Telefoane mobile la reducere

  Laptopuri la reducere

  Electrocasnice la reducere

 Articole sport si de vestimentatie la reducere

          Sfatul meu e sa verifici din timp preturile produselor de pe site pentru a fi sigur ca ai prins cea mai buna reducere. Alte reduceri gasiti si in sectiunea resigilate aici