Dezumidificator piscina Fral FSW 63 pret si specificatii tehnice

     Dezumidificatorul piscina Fral FSW 63 de culoare crem este un dispozitiv de dezumidificare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului italian Fral putand rivaliza pe piata din acest domeniu cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de dezumidificare stabil care poate fi fixat pe un soclu sau perete. Aparatul este ideal pentru a fi instalat in piscine acoperite, spalatorii, subsoluri, pivnite, dar si in librarii, muzee, arhive si spatii tip office.

     În partea superioara a carcasei aparatul are in dotare un display digital cu ecran tip LED care monitorizeaza umiditatea mediului ambiant si permite utilizatorului sa regleze umiditatea dorita în încapere. Poti face selectia programului de lucru utilizand panoul digital prin accesarea butoanelor senzitive ce regleaza nivelul de umiditate din incapere, plus funcționarea permanentă. Pentru o functionare cat mai sigura datorita faptului ca acest aparat functioneaza in mediu public, toate componentele electronice au in dotare sistem de protectie la umezeala si praf. Cand umiditatea din aer atinge valoarea setata de noi, dezumidificatorul se deconecteaza automat, iar dupa ce valoarea umiditatii creste din nou, aparatul v-a reporni automat. Astfel aparatul este complet automatizat fara a fi nevoie sa fie supravegheat. Aparatul functioneaza astfel: Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului integrat in dezumidificator si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta, care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producand fenomenul de condens, iar umiditatea continuta de aer condenseaza pe elemetele foarte reci. In continuare aerul uscat cu umiditatea extrasa de acest radiator este eliberat in incapere cu 1-2 grade mai mare decat a fost absorbit, folosindu-se caldura cedata de compresorul aparatului.

     Evacuarea aerului din aparat se face prin fata in partea superioara a aparatului trecand prin filtrul de aer. Prin functia de dezghetare automata din dotare care este activata electronic, gheata care sa acumulat pe aripioarele radiatorului este topita cu ajutorul unui flux de aer cald asemanator unei aeroterme, iar condensul rezultat este eliminat direct la canalizare prin cadere gravitationalacu racord de 3/4. Daca nu avem posibilitatea de a elimina gravitational condensul la canal acest mode este echipat optional cu pompa pentru evacuarea condensului. Acest aparat are o capacitate maxima de dezumidificare de 62 litri/24h in limitele de umiditate din interior de la 320 la 90% R.H. Iar capacitatea de dezumidificare nominala este de 52 litri/24h in limitele de umiditate din interior de la 300 la 80% R.H. Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 600 mc/h cu 2 trepte de debit. Liniştea este esenţiala pentru un mediu nepoluat sonor. Fral a depus eforturi deosebite pentru a asigura acest deziderat pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul rotativ, cu 2 trepte de ventilare, atinge 49 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 900 W/h. Aparatul deține un senzor cu higrostat reglabil și face posibil un control permanent al umidității din aer. Depășirea valorii de umiditate setate duce la pornirea automată a aparatului. Imediat ce umiditatea dorită a fost atinsă, aparatul se deconectează automat. Pentru ca senzorul din dotare să poată măsura corect umiditatea din incapere, ventilatorul aparatului funcționează permanent, până ce higrostatul din dotare constată atingerea umidității setate, deconectând automat aparatul. Aparatul este indicat sa fie folosit in spatiul unei hale unde temperatura este cuprinsa intre 7°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 40% – 90 % u.r. Instalatia de filtrare aer include un filtru lavabil pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Filtrul de aer, se află pe partea din fata a aparatului, este uşor accesibile şi simplu de curăţat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul de dezumidificare Fral FSW 63 are o funcţiune complet automată de dezumidificare şi ventilare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat; Aparatul cantareste 48 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x I)mm 1010 x 605 x 362. Agentul refrigerant folosit in instalatia de dezumidificare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. 

     Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de dezumidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat