Dezumidificator TTK 40 E pret si specificatii tehnice

     Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Dezumidificator Trotec TTK 40 E de culoare alb/gri este un dispozitiv de dezumidificare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului german Trotec putand rivaliza pe piata din acest domeniu cu firme consacrate cu renume. Acest dispozitiv este un sistem de dezumidificare portabil preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici.

     În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza umiditatea mediului ambiant si permite utilizatorului să regleze umiditatea dorită în încăpere. Poti face selectia programului de lucru utilizand panoul central unde tastele de deservire sunt acoperite cu o membrană protectoare. Setarea accesata este afișată pe un ecran cu gradul de umiditate masurat.Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E), 18 litri/zi, 100mc/ora, Display si Control Digital, Timer, Auto Restart, Indicator umidi     Aparatul functioneaza astfel: Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului integrat in dezumidificator si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta, care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producand fenomenul de condens, iar umiditatea continuta de aer condenseaza pe elemetele foarte reci. In continuare aerul uscat cu umiditatea extrasa de acest radiator este eliberat in incapere cu 1-2 grade mai mare decat a fost absorbit, folosindu-se caldura cedata de compresorul aparatului.     Prin functia de dezghetare automata din dotare care este activata electronic, gheata care sa acumulat pe aripioarele radiatorului este topita, iar condensul rezultat este colectat intr-un recipien cu capacitatea de 3,5 litri din dotarea aparatului. Acest rezervor are prevazut un plutitor cu semnalizare, care opreste automat aparatul in momenul in care cuva este plina, eliminand posibilitatea unei eventuale inundatii. Aparatul are si posibilitatea de a elimina apa direct la canalizare prin cadere gravitationala. Periodic cuva trebue sa fie extrasa si dezinfectata cu apa fierbinte pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor care se inmultesc in mediu umed.Image result for trotec ttk 40 e     Acest aparat are o capacitate maxima de dezumidificare de 14 litri/zi, putând să normalizeze umiditatea unei încăperi cu o suprafata de 25 mp. Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 100 mc/h in 2 trepte, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu o suprafata de 25 mp si cu o inaltime de 2,5 m trece prin aparat in timp de 24 h de 15 ori. Cel mai mare avantaj al aparatului, este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. În plus, aparatul de dezumidificare are mânere de apucare ergonomice si roti care face posibilă transportarea rapidă şi simplă, de la un loc in altul. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Trotec a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul rotativ, pe cea mai puternica dintre cele 2 trepte de ventilatie, atinge 43 dB.

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 340 W/h. Aparatul deține un senzor cu higrostat reglabil și face posibil un control permanent al umidității din aer. Depășirea valorii de umiditate setate duce la pornirea automată a aparatului. Imediat ce umiditatea dorită a fost atinsă, aparatul se deconectează automat. Pentru ca senzorul din dotare să poată măsura corect umiditatea din incapere, ventilatorul aparatului funcționează permanent, până ce higrostatul din dotare constată atingerea umidității setate, deconectând automat aparatul. Aparatul este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 30% – 100 % u.r. Instalatia de filtrare aer include un filtru lavabil pentru praf si polen dar si agentii alergeni. Filtrul de aer, ce se află pe partea din spate a aparatului cu indicator de infundare pe panoul de comanda, este uşor accesibile şi simplu de curăţat. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Aparatul de dezumidificare TTK 40 E are o funcţiune complet automată de dezumidificare şi ventilare, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat. Timer-ul 24 h cu posibilitate de programare ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de dezumidificare ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Aparatul cantareste 10,5 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x I)mm 225 x 496 x 353. Agentul refrigerant folosit in instalatia de dezumidificare este R134a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. 

     Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de dezumidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat