Banda electrica de alergare HouseFit HT 9142 E pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergare electrica HouseFit HT 9142 E pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergare electrica HouseFit HT 9142 E de culoare gri, cu dimensiunile pliabile pe cilindru de: (L, l, H)cm 103 x 75 x 150 este usoara cu o greutate neta de numai 64 kg, ocupa putin spatiu, putand sa fie foarte usor depozitata in debara. Plierea acestui model se face motorizat cu ajutorul a 2 pistoane cu autoblocare cu care este echipat aparatul pentru a salva spatiu. Depliere acestui model se face de asemenea automat si lin cu ajutorul aceluiasi sistem hidraulic din dotare. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 167 x 75 x 135 cu suprafata de alergare antiderapanta de (L x l)cm 130 x 45. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 120 kg. Se recomanda alegerea aparatului cu greutatea maxima admisa cu 10 – 15% mai mare decat greutatea noastra. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 2 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu sistem de transmisie Wide V-Belt Drive System – pentru o utilizare sigura si silentioasa, cu o putere nominala de 2 CP si maxima de 3 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 0,8 la 18 km/h in trepte de 0,1 Km/h, prin intermediul computerului cu taste de accelerare rapida. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren.

     Banda cu sistem de amortizare socuri eficient cu 4 puncte de amortizare, se poate regla motorizat in mod automat din computer, intre 0-16% presetate pentru modificarea unghiului de înclinare pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului. Banda de alergat HouseFit HT 9142 E avand sistem de atenuare socuri poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor. Banda electrica de alergare HouseFit HT 9142 E, Viteza benzii 1-18 km/ora, Puterea motorului 3 CP, +1 CADOU     Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un calculator cu display LCD cu un unghi de vizibilitate foarte bun. Consola are si 8 functii calculator, care afiseaza: nivelul de înclinare, viteză, distanța parcursa, calorii consumate, timp, ritm cardiac, kilometraj, ceas, evaluare efort. Consola calculatorului mai are si 4 regimuri de funcționare si 15 programe predefinite/presetate + 3 profiluri de utilizator individual programabile. Aceasta consola este dotata si cu mufa pentru sistem stereo cu 2 boxe HiFi. Aceasta permite redarea melodiilor preferate de pe orice player portabil compatibil. Acest aparat este dotat cu un procesor puternic ce ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Acest model are integrat in manerele de sprijin si senzorii de puls. Banda de alergat electrica HouseFit HT 9142 E este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea de urgenta a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati viteza cea mai mica, din computer si alergati pentru o viata mai sanatoasa. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda electrica de alergare HouseFit HT 9142 E, Viteza benzii 1-18 km/ora, Puterea motorului 3 CP, +1 CADOU