Banda Alergare Everfit TFK 155 pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergare Everfit TFK 155 pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergare de culoare negru, cu dimensiunile slim pliabile de: (L, l, H)cm 22 x 66,5 x 147,5 este usoara cu o greutate neta de numai 42 kg, ocupa putin spatiu, putand sa fie foarte usor depozitata in debara. Banda de alergare EVERFIT TFK 155 SLIM Negru, Putere maxima 2.75 CP, Greutate utilizator: 100 kg, 12 programe de antrenament presetate     Plierea si deplierea acestui model se face manual. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 147,5 x 66,5 x 133,5 cu suprafata de alergare antiderapanta de (L x l)cm 122 x 47, cu grosimea covorului de alergare de 1,6 mm. Diametrul celor 2 Roller fata/spate ce antreneaza covorul este de 42 mm. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 100 kg. Se recomanda alegerea aparatului cu greutatea maxima admisa cu 10 – 15% mai mare decat greutatea noastra. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 2 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu o putere nominala de 1,75 CP si maxima de 2,75 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 0,8 la 14 km/h prin intermediul computerului. Aparatul are inclus pe manere, variator de viteza in trepte de 0,1 Km/h si start/stop integrat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 20 cm, cu o greutate de 2,5 kg care determina o miscarea uniforma covorului. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile picioarelor, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren.

     Banda cu sistem de amortizare socuri eficient prin 8 puncte de amortizare (elastomeri) poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor.

     Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un calculator cu un ecran LCD cu dimensiunile de 11,3 x 8,3 cm, avand un unghi de vizibilitate foarte bun. Consola are 7 functii de antrenament pe calculator, care afiseaza: viteza, puls, distanta parcursa, monitorizare intervale de timp, consum de calorii, body fat care masoara procentul de strat adipos de grasime a corpului omenesc si program antrenament. Acest aparat are si 12 programe presetate P1-P12 si 1 program standard. Acest aparat este dotat cu un procesor puternic ce ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Consola include si suport pentru tableta sau smartphone. Acest model are integrat in manerele de sprijin si senzorii de puls. Banda de alergare EVERFIT TFK 155 SLIM Negru, Putere maxima 2.75 CP, Greutate utilizator: 100 kg, 12 programe de antrenament presetate     Aparatul are si variator de inclinare in 3 trepte, ce se executa manual cu ajutorul a 2 butoane de pe cadru, pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului. Banda de alergat si recuperare Everfit TFK 155 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea de urgenta a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati viteza cea mai mica, din computer si alergati pentru o viata mai sanatoasa. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda de alergare EVERFIT TFK 155 SLIM Negru, Putere maxima 2.75 CP, Greutate utilizator: 100 kg, 12 programe de antrenament presetate