BANDA DE ALERGARE ELECTRICA NOVA 3.0 TECHFIT pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda de alergare electrica NOVA 3.0 TECHFIT pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda de alergare electrica semiprofesionala ELECTRICA NOVA 3.0 TECHFIT de culoare gri, cu dimensiunile pliabile de: (L, l, H)cm 75 x 82 x 127 este usoara cu o greutate de numai 85 kg, ocupa putin spatiu, putand sa fie foarte usor depozitata in debara. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 179 x 82 x 127 cu suprafata de alergare antiderapanta de (L x l)cm 140 x 51. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 130 kg. Se recomanda alegerea aparatului cu greutatea maxima admisa cu 10 – 15% mai mare decat greutatea noastra. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 4 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric cu o putere de 3 CP. Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 0,8 la 20 km/h prin intermediul a 3 butoane de selectare viteza 6/8/10. Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Banda cu sistem de amortizare socuri, se poate regla motorizat in mod automat din computer intre 0-15% nivel de inclinare in trepte de 1% prin intermediul a 3 butoane de selectare grad de inclinare 6/8/10, pentru a mari gradul de efort depus in timpul antrenamentului. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un aparat cu ecran negru din acril tactil cu 4 afisaje LED alb cu doua sectiuni, cu 7 functii, care afiseaza: viteza de deplasare a covorului, distanta, timpul de antrenament, calcularea caloriilor medii consumate, gradul de inclinare, puls si body fat. Acest aparat are si 4 programe de antrenament personalizate, cu 4 butoane rapide pentru selectarea program presetat. Datorita tehnologiei simple Shortkey acest procesor permite sa schimbi viteza aparatului intr-un mod foarte facil numai prin apasarea unei singure taste. Aceasta consola are incarcator USB, cu conectare MP3 si difuzoare incorporate HI-FI, cu suport pentru tableta si suport pentru sticla. Acest aparat este dotat cu un procesor puternic ce ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani.Banda de alergare NOVA 3.0 techfit motor 3.0 CP, Viteza 0.8-20 km/h, Inclinare Motorizata 15%, Pliabila     Acest model are integrat in manerele de sprijin senzorii de puls.

Image result for bieznia hertz prestige

     Banda de alergat electrica NOVA 3.0 TECHFIT este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea de urgenta a benzii in cazul in care va dezechilibrati. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati viteza cea mai mica, din computer si alergati pentru o viata mai sanatoasa. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda de alergare NOVA 3.0 techfit motor 3.0 CP, Viteza 0.8-20 km/h, Inclinare Motorizata 15%, Pliabila