Baterie Bucatarie TEKA IN 995 FN pret si specificatii tehnice

      Acest model de baterie de culoare inox/negru, facut din inox si material compozit, devine din ce în ce mai căutat de cei care aleg o variantă mai simpla pentru a echipa o chiuveta de bucatarie. Materialul inox/compozit din care este facuta bateria de bucatarie TEKA IN 995 FN, este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie si iși mențin mult timp aspectul inițial. Acest model este foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta. Compozitul cu care este placata suprafata tijei de la baterie, cu grosimea de 1,5 mm, poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design. Datorita densitati mari a materialului cu aderenta scazuta si a usurintei de a fi curatat de resturile organice cu detergent obisnuit de bucatarie, aceasta suprafata de inox/compozit are si rol antibacterian de protectie, ce reduce inmultirea bacteriilor si sporeste siguranta in privinta aspectului legat de igiena. Din acest motiv in industria alimentara utilajele de pe liniile de productie folosesc in exclusivitate inox alimentar.

         Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta baterie de bucatarie TEKA IN 995 FN oferta este atractiva. Bateria TEKA IN 995 FN cu pozitie de montaj pe chiuveta, are inaltimea de 341 mm, dispune de un design elegant, ce se potriveste atat in bucatariile traditionale, precum si in cele moderne. 

     Materialul bateriei este din inox compozit, cu deplasare tija la 360° si cu brat pivotant. Cartusul cu inserti ceramice de 40 mm al bateriei si manerul ergonomic cu pozitie laterala, cu indicator pentru apa rece si apa calda, asigura o functionalitate garantata pentru un numar minim de 500.000 cicluri inchis/deschis. Bateria din punct de vedere tehnic este dotata si cu aerator anticalcar cu limitare de debit, asigurand un jet cu flux stabil si fara stropi. Racordul pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, are un diametru pentru o gaura de 35 mm. Pachetul mai include si doua racorduri flexibile din inox cu lungimea de 350 mm si piulita de legatura marimea 3⁄8″, pentru apa calda si apa rece; Elemente de fixare pe chiuveta sau blat si instructiuni de instalare.

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Baterie Bucatarie TEKA IN 995 FN, Brat pivotant, Negru