Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/EO pret si specificatii tehnice

     Produsele Samsung se adreseaza in special clientilor din Europa, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Samsung NA64H3000AK/EO despre care vorbim astazi este o plita cu alimentare pe gaz metan ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm 5 x 60 x 52 centimetri si cu o greutate de 16 Kg. 

    Butoanele de control rotative sunt situate in partea din fata, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din sticla vitroceramica de culoare negru antracit, cu design elegant, este foarte usor de curatat. Gratarul din fonta Endless Design are o arhitectura continua, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o puterea de 2 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 3 kW. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/EO, 4 arzatoare, Gaz, Sticla Neagra