Side by Side Haier HB14FMAA pret si specificatii tehnice

    Side by Side Haier HB14FMAA este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL, de uz casnic cu două uși în stil francez, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top ultra-încăpător și super-luxos, ofera un ecran LCD ascuns, usor de citit postat in interior, ce contribuie pozitiv la aspectul bucatariei iesind in evidenta si prin culoarea argintiu si materialul otel inox Smart Steel antiamprenta. 

     Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa.Side by Side Haier HB14FMAA, 382 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Inox     Compartimentul de refrigerare cu propiile 2 usi de acces stanga dreapta şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe orizontala si verticala complet separate. Accesul in zona de congelare se face in mod inovativ prin culisarea in exterior a 2 sertare etajate. Sistemul sertar 3D este o inovatie ergonomica, care permite utilizatorului de a utiliza spatiul din congelator complet. Cu o miscare simpla si foarte naturala, avem acces direct la alimentele congelate.Side by Side Haier HB14FMAA, 382 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Inox     Aparatul are avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. Acest model are tehnologia Full No Frost a frigiderului si a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat.

     Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Haier HB14FMAA este obtinut prin sistemul Fresh Turbo prezent la acest model cu o aplicatie tehnologica tridimensională, care poate prelungi durata menținerii prospețimii fructelor și legumelor cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

      Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 274 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 2 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul My Zone etans, de depozitare al legumelor si fructelor, avand comenzi de temperatură independente și precise, și o gamă largă de temperaturi pentru menținerea unei zone de prospețime biologică. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C), avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala. Cele 2 usi ale frigiderului cu maner orizontal integrat au sistem de deschidere spre dreapta si spre stanga si sunt echipate cu 6 suporturi fixe mari pentru o compartimentare specializata. 

     Aparatul are iluminare Eco Led premium pe plafon cu iluminare uniformă a întregului compartiment al combinei si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Haier HB14FMAA are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 382 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 274 litri si congelator cu un spatiu total de 108 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. 
 
      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. La acelasi tratament antibacterian au fost supuse si manerele de la usi asigurand un nivel sporit de igiena. Haier avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Haier HB14FMAA detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Haier avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. In plus are si functia Super Cool ce scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie aparatului, ce permite reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Functia poate fi activata de la panoul de control, sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic.

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Haier HB14FMAA este foarte buna, avand clasa A, cu un consum anual de energie de 335 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,9 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Haier presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 180,4 x 77,3 x 77 si o greutate de 91 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by Side Haier HB14FMAA, 382 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Inox