Hota incorporabila semineu Whirlpool AKR 559 pret si specificatii tehnice

     Whirlpool se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Brandul Whirlpool este unul dintre lideri cei mai importanti, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestei compani americane se adreseaza clientii din toata lumea, carora le ofera o gama larga de aparate electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Whirlpool si pentru piata europeana. Aparatul tip Chimney model Whirlpool AKR 559 despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete tip semineu ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 115,2 x 89.8 x 45 si o greutate de 11,7 Kg. 

     Hota are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit aparatul este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal, cu control mecanic, actionat de patru butoane, indeplinesc functiile de setare treapta de aspiratie, pornit/oprit si comutator iluminare. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 56 W cu clasa de eficienta iluminare G si 3 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. 

    Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul trebue sa fie echipat si cu un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Acest filtru din carbune activ va fi achizitionat separat de produs. In plus acest model este dotat tehnologic pe circuitul de evacuare cu o clapeta antiretur care in timpul opriri aparatului impiedica formarea tirajului natural invers la deschiderea unei usi care comunica cu exteriorul. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Whirlpool AKR 559 se remarca prin consumul energetic mic de 124 kWh/an facand parte din clasa de consum E. Acest lucruse datoreaza motorului cu puterea de 120 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să ne facem griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (44, 52, 61dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 185 mc/h si maxim 368 mc/h. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 55 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 11 – 12 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Whirlpool AKR 559, 3 Trepte de viteza, Putere de absorbtie 368 mc/h, Inox

Hota incorporabila decorativa Whirlpool AKR 559, 3 Trepte de viteza, Putere de absorbtie 368 mc/h, Inox