Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY pret si specificatii tehnice

     Whirlpool se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Aparatul Whirlpool AKR 643 GY despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 17,5 x 59,8 x 27,5/43 si o greutate de 7,9 Kg.Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY, Putere de absorbtie 320 mc/h, 2 Motoare, 60 cm, Inox     Modelul Whirlpool AKR 643 GY are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe 2 sine de sprijin laterale. La acest model marimea in adancime a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind mai puţin proeminenta în poziţie de repaus.

     Hota are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare clasica pozitionat pe spate, cu control mecanic, actionat de doua butoane culisante, indeplinesc functiile de setare treapta de aspiratie, pornit/oprit si comutator iluminare. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 40 W cu clasa de eficienta iluminare G si 2 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa D. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. 

    Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul trebue sa fie echipat si cu un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Acest filtru din carbune activ AMC 895 va fi achizitionat separat de produs. In plus acest model este dotat tehnologic pe circuitul de evacuare cu o clapeta antiretur care in timpul opriri aparatului impiedica formarea tirajului natural invers la deschiderea unei usi care comunica cu exteriorul. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Whirlpool AKR 643 GY se remarca prin consumul energetic mic de 156 kWh/an facand parte din clasa de consum F. Acest lucruse datoreaza celor 2 motoare cu puterea de 2×120 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să ne facem griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (51, 59, 67dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 195 mc/h si maxim 320 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 10 – 11 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY, Putere de absorbtie 320 mc/h, 2 Motoare, 60 cm, Inox