Hota incorporabila telescopica Candy CBT 625X pret si specificatii tehnice

    Hota incorporabila telescopica Candy CBT 625X face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de italieni de la Candy pentru piata europeana. Aparatul Candy CBT 625X despre care vorbim astazi este o hota electrica telescopica montata pe perete ce se incorporeaza, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 17,5 x 59,8 x 29,8/45 si o greutate neta de 5,5 Kg.      Modelul Candy are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe orizontala in fata. La acest model marimea pe orizontala a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind reglata la o suprafata adecvata fata de zona de arzatoare. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 60 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 70 cm. Hota are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu 2 butoane culisante pozitionate pe lateral dreapta, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si setare pornire/oprire. Această interfaţă cu butoane clasice, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 1 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare G, fiind dotat cu 2 filtre de grasime tip caseta multistrat din aluminiu, cu eficienta de retinere de clasa D. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si filtru din carbune activ, pentru acest model, doar la comanda prin reteaua de service Candy Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat in cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Această soluţie constructiva înseamnă siguranţă si eficienta sporită în utilizare şi o curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Candy CBT 625X se remarca prin consumul energetic mic de 134,4 kWh/an facand parte din clasa de consum F. Acest lucru i se datoreaza celor 2 motoare cu puterea insumata de 138 W din dotare avand turbina cu 2 circuite de aer, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (4155, 66)dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 150 mc/h si maxim 277 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 8 – 9 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila telescopica Candy CBT 625X, Putere de absorbtie 280 m3/h, 2 motoare, 60 cm, Inox antiamprenta