Combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872 pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de marime medie dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control electronic este amplasat in interiorul frigiderului. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are sistemul de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului. Combina frigorifica Whirlpool cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Whirlpool ART 872 avand tehnologia al 6-lea simt cu control fresh extinde in mod semnificativ durata de conservare a produselor alimentare prin menținerea unei temperaturii optime și o umiditate de 70-85%, in frigider. Acest lucru asigură prospețimea produselor de până la 4 ori mai mare (verificand prospețimea alimentelor făcută după 3 zile de depozitare in frigider, ținând seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate), fiind comparate cu frigiderele Whirlpool Total No Frost. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului.

      Whirlpool este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire hibrid (cu ventilatie in zona de refrigerare si No Frost in zona de congelare) are un volum net generos pe frigider de 201 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Whirlpool are un sistem de racire in zona de refrigerare cu tehnologia Frost Less, cu mai putina producere de gheațâ în frigider. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Aceasta tehnologie Frost Less functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al combinei si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea cu pâna la 50%. In plus pentru a asigura o distribuire uniformă a temperaturii în frigider, proiectantul a instalat un ventilator în interiorul aparatului. Acesta ajută la circularea aerului, îmbunătățind răcirea interiorului. Acest sistem va păstra alimentele și mâncarea mai mult timp, indiferent de raftul pe care sunt puse. Mai mult, ventilatorul împiedică formarea umezelii sau a condensului pe rafturile de sticlă și pe pereții interiori ai frigiderului.
     Rafturile de depozitare alimente la acest model sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 4 din 5 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Ever Fresh etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de 5°C iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin designul constructiv al sertarului, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. Usa frigiderului cu deschidere spre dreapta este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul si al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de oua branzeturi si condimente. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime medie. Si ultimul raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.
      Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Whirlpool are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Capacitatea maxima net de 264 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 201 litri si congelator cu un spatiu total de 63 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de produse de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.
     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C regim de iarna până la +43°C regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. Whirlpool avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

      Pe partea de functii si tehnologie Whirlpool detine: Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Whirlpool avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are in dotare un filtrul ce consta dintr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban. Filtrul antibacterian a fost testat cu succes si aprobat de un bine-cunoscut laborator german (LGA). 

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF, 264 l, Clasa A+, No Frost, 6th Sense, Iluminare LED, H 177 cm    Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Whirlpool ART 872 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie este de 297 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza compresorului si clasei de izolare termica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 177 x 54 x 54,5 si o greutate de 58 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 872/A+NF, 264 l, Clasa A+, No Frost, 6th Sense, Iluminare LED, H 177 cm