Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 507R pret si specificatii tehnice

     Bicicleta orizontala magnetica Fit Tronic 507R deculoare alb/argintiu este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Bicicleta poate fi folosita in scop medical, dar si de catre cei care doresc sa se mentina in forma. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru grupa de muschi a: picioarelor, abdomenului si ai spatelui care sunt pusi in miscare si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Fit Tronic 507R este un aparat de fitness medical cu pedalare in ambele sensuri, care imbina avantajele ciclismului cu cele ale inotului, stilul pluta pe spate, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor si coloanei. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 140 x 57 x 92 are o greutate de numai 30 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curele reglabile care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua bicicletei cu spatar reglabil in plan orizontal si cu perne moi de sprijin are in dotare si 2 spatare de sprijin si de apucat cu mana, cu senzori de puls incorporati in manere, cu conectare la computerul bicicletei, pentru a obtine un antrenament mai echilibrat. Deasemenea bicicleta mai dispune si de alte 2 manere in fata. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg.
     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza de deplasare, viteza caloriile arse, odometru, scan. Functia scan va permite sa vizionati pe rand toate informatiile fara sa mai fie nevoie sa mai apasati pe vreun buton. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V.

     Fit Tronic 507R functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe stalpul de sprijin al consolei, fara a opri antrenamentul. 

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 6 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta orizontala magnetica FitTronic 507R, volanta 6 kg