Mini-Masina de cusut pret si specificatii tehnice

     Mini masina de cusut EASYmaxx prezentata in acest articol este o alegerea buna daca iti doresti o masina de cusut utila in special pentru acasa care sa te ajute in special la cusut lenjerie pentru pat, perdele si alte accesorii de imbracaminte. Masina fiind un model pentru incepatori are 2 programe de coasere 2 viteze de coasere de maxim 750 imp./min si 4 cusaturii de baza ce pot fi puse in practica. 

     Ca si masinile de cusut profesionale, aceasta mini masina are o pedala pentru controlarea vitezei de coasere. Coase diferite tipuri de materiale ca (bumbac, crep, voal, matase, tricot, stofa, etc.), oriunde v-ati afla. Mini masina de cusut electrica, portabila ocupa putin spatiu, pentru a o putea lua cu dumneavoastra in calatorii si concedii. Mini masina de cusut electrica, portabila, functioneaza cu adaptor pentru 220 V (inclus) de tipul DC: 6V/800mA sau 4 baterii AA (neincluse). Controlul vitezei de coasere se face prin pedala. Masina are in dotare un motor silentios de (c.a.) cu alimentare la 220 v si puterea in regim de lucru de 50W.

     In pachetul pe care il primiti odata lansata comanda mai primiti si husa masina de cusut si o minitrusa cu accesorii pentru croitorie. Masina de culoare alb are o greutate de 6 kg cu dimensiunile de: (L x A x I)cm. 21 x 10,5 x 20,5. Pachetul contine: Mini masina de cusut portabila; 5 bobine de ata; dispozitiv pentru introducerea atei in ac; 1 ac si pedala.

Recomandare:

     Merita toti banii daca vrei sa iti pui in practica pasiunea sau chiar sa iti deschizi o noua afacere totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus