Aspirator portabil Zyklon Vacuum Cleaner pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac portabil Zyklon Vacuum Cleaner. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material mat din plastic de buna calitate de culoare rosu/argintiu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, cu aceasta (matura electrica) intr-un singur aparat, este suficient sa scoatem recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. Tehnologia de la Zyklon Vacuum Cleaner ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in dispozitivul Zyclone datorita fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului prin efectul fortei centrifuge accelereaza aerul in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Capul de aspirare cu perie universala, ofera cea mai buna performanta de curatare pe toate tipurile de pardoseala, precum parchet, covoare si chiar gresie. 
     La acest tip de aspirator nu exista costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de inalta tehnologie, lavabile dureaza la fel de mult ca si aparatul si nu este nevoie sa cumperi saci de praf de schimb. Acest model este proiectat sa ajunga oriunde, pentru a putea curata usor sub canapea, sub pat sau masa fara efort. Motorul puternic ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Datorita motorului performanta aparatului Zyklon Vacuum Cleaner este la fel de ridicata ca cea a unui aspirator de 1500 W. Zyklon Vacuum Cleaner este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,7 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model cu o putere de 600 W este alimentat de la reteaua de curent alternativ cu tensiunea de 220 V

     Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 2 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 4 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Aspiratorul are o poziţie de depozitare comodă, cu şi fără tijă. Astfel, putem depozita aspiratorul oriunde dorim.

    Datorita sistemului Easy Clean, din dotarea acestui model, aparatul are o demontare și o curățarea ușoară a duzei. Aparatul este dotat si cu filtrul rezistent din burete lavabil, filtrul putând fi spălat uşor sub robinet sau în maşina de spălat pentru o performanţă pe termen lung. Filtrul lavabil cu 3 straturi ce poate să capteze mai mult de 90 % din particulele ultra fine, precum microorganismele cu dimensiunea de până la 0,3 microni (multe bacterii, polenuri şi alergeni au aproximativ această dimensiune), pentru a produce aer mai curat. Clasa emisiilor de praf ale modelului Zyklon Vacuum Cleaner se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa D. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Adaptor de accesorii; Perie universala; Perie rotunda mica; Perie mica lunga; Adaptor pentru capete de aspirare; Tub mic de aspirare; Tub de aspirare lung/scurt pentru spatii inguste; Tub de aspirare unghiular. Cu peria din dotarea aspiratorului Zyklon Vacuum Cleaner, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Zyklon Vacuum Cleaner cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de acest model este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 18 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 22,5 x 16 x 18,5 si o greutate de 2 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus