Aparat de aer conditionat inverter Haier Tundra 9000 BTU pret si specificatii tehnice

     Sistemele de climatizare Haier Inverter ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat Haier Tundra, raceste sau incalzeste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului chinez avand un design cu afisaj digital si panou frontal ce permite o curatare facila. Aparatul are 4 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire/incalzire (m3/h): 500 ce poate functiona in mediu tropical la + 43° C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 9000/9550 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 22 – 25 mp.

       Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++ la modul racire, cu un consum nom/min/max de 810 (300 – 1400) W/h la racire si clasa A+, cu un consum nom/min/max de 780 (300 – 1500) W/h la incalzire. Consumul anual de energie electrica racire este de 147 kWh/an si la modul incalzire este de 841 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter Rotary Hytachi care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Haier Tundra cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. Acest aparat beneficiaza de noua tehnologie ce insumeaza trei tehnologii: S-TYPE, S-PAM si PHASE (numite A-PAM), ce consta intr-o functionare mai stabila la frecventele joase, iar la frecventele mai inalte compresorul este mai economic si mai puternic. Cu aceasta noua tehnologie A-PAM din dotare, creste eficienta racirii cu 15% pentru a raci o incapere cu 5°C de la 56 de minute cu vechea tehnologie S-PAM la numai 48 de minute cu noua tehnologie. Cu un control mai precis al voltajului, compresorul va functiona mai stabil, astfel va creste durata de viata al aparatului, iar zgomotul de lucru al sistemului se va micsora. 

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. Unitatea exterioare Haier este echipata cu un schimbător de căldură tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) ce asigură o rezistenţă mărită în cele mai aspre condiţii meteo.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,2 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompei de căldură Haier, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,2 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

    Aparatul de aer condiţionat Haier este echipat cu un nou sistem lavabil de purificare a aerului cu Ioni de argint ce inhiba dezvoltarea microorganismelor si bacteriilor pentru a purifica aerul din cameră. Filtru ionizator prin generare de ioni negativi, ajuta metabolismul normal al celulelor corpului uman, imbunatatind vizibil starea de sanatate, prin stimularea proceselor de regenerare. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot Ultra Quiet 20 dB completat de un zgomot secvential de (36, 42, 49, 53)dB. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Functia Health Air unde fluxul de aer este directionat in mod automat in sus pe modul racire sau directionat in jos pe modul incalzire, pentru a distribui aerul in incapere, fara a sufla direct in directia persoanelor din incapere. Controlul automat al fluxului de aer vertical permite si trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. 

       Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15°C.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 500 mc/h cu autobaleiere verticala, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare Carcasa in concept anti-mucegai ce eficientizeaza sistemul de colectare si evacuare al condensului este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1,2 l /h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat Haier ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile, insa va inregistra un consum suplimentar de energie.

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Evaporatorul de auto-curatare ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura, fara mucegai, bacterii sau praf.

    Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Haier, cu temporizator săptămânal cu 6 operații de comutare pe zi sau săptămână, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatea interna a aparatului de aer conditionat Haier este printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape imperceptibil.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia de stand-by de 3 minute a acestui model vine in ajutorul compresorului, unde dupa o anumita perioada de functionare un releu termic comanda compresorului sa intre in stand-by pentru racire si pentru a evita problemele legate de supraincalzirea acestuia.

     Unitatea interioara cantareste 8,8 kilograme avand dimensiunile de W/D/H mm: (820 x 195 x 280) mm, iar cea exterioara are o greutate de 25,5 kilograme cu dimensiunile de W/D/H mm: (780 x 245 x 540) mm. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat inverter Haier Tundra 9000 BTU