Combina Frigorifica Haier C2FE736CCJ pret si specificatii tehnice

    Combina Frigorifica Haier C2FE736CCJ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea crem, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD postat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare Full No Frost a frigiderului si a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in congelator pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata.

    Haier C2FE736CCJ cu un singur compresor si 2 circuite de racire este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 201 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Combina Frigorifica Haier C2FE736CCJ cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

    Rafturile de depozitare alimente ajustabile sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 22 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Fruit Vegetable cu umiditatea sub control etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.

   Tot in aceaste zona se afla si sertarul cu functie speciala (care este un frigider in alt frigider) My Zone cu capacitatea neta de 47 de litri, care este un compartiment cu control independent, ce poate deveni fie un frigider (pana la + 5° C) sau congelator (pana la  18° C).

     Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de condimente si branzeturi al doi-lea raft specializat pentru depozitare de oua. Al trei-lea raft pentru depozitarea sticlelor si borcanelor cu inaltimea peste medie. 

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.
      Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Haier are la interiorul aparatului 2 termostate electronice cu reglare automata.
     Capacitatea maxima net de 305 litri este impartita  intre frigider caruia ii revin 201 litri si congelator cu un spatiu total de 104 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara.
      Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Haier avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 13 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 1°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -18°C. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Haier detine: Semnal de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Haier detine si sistemul Multiflow asistat de ventilator va dispersa in mod egal curentii de aer rece in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Haier este dotat si cu tehnologia Modul de Asteptare ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Haier detine si functia Congelare rapida unde folosind un jet de aer la -30°C, functia Flash Freezer retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Haier previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing Haier protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Haier avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu funcţia HO­LIDAY frigiderul este oprit din funcție, în timp ce congelatorul ruleaza normal in continuare. Aceasta functie Eco se foloseste pentru a economisi bani și contribui la protecția mediului.

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Haier este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de 276 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Haier presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 196 x 64 x 73 si o greutate de 80 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Combina Frigorifica Haier C2FE736CCJ, 201 l, Clasa A++, Full No Frost, H 190 cm, Crem

Combina Frigorifica Haier C2FE736CCJ, 201 l, Clasa A++, Full No Frost, H 190 cm, Crem