Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D pret si specificatii tehnice

      Vortex VAC-A24A1D Inverter se recomanda ca un sistem de climatizare modern, econom si bun de folosit in toata perioada anului, de culoare alb atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire/incalzire de 24000 BTU, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de suprafata de pana la 55 mp

     Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

     Aparatul de aer conditionat tip inverter Vortex VAC-A24A1D este dotat cu un compresor rotativ universal. Acest model este si foarte silentios, unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (29, 34, 38, 42) dB.

      Acest model de 24000 BTU are un debit maxim de aer racit de 1000 de metrii cubi pe ora, fiind suficient de puternic sa raceasca o incapere de pana la 50 de metri patrati in doar cateva minute. 

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum de sezon anual de 480 kWh/an la racire si de 1680 kWh/an la incalzire.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,5 la racire si de 3,9 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vortex, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,5 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,9 KW.

 

     Instalatia de filtrare aer include filtre pentru praf si polen dar si pentru bacterii sau agentii alergeni. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

      Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C.

      Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, colectand o cantitate de 2,2 l/h condens.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 1000 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Funcţia Auto Clean de la Vortex previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Functia STRONG este activata si opereaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a obtine eficienta maxima la racire sau incalzire.

     Timer-ul si functia Restart 24 h ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vortex, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Unitatea interioara cantareste 15 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1095 x 312 x 215, iar cea exterioara are o greutate de 45 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 300 x 690. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

      Oferta vine insotita si cu kit de instalare care contine: Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica – 3 metri de traseu inclus
– Furtun evacuare condens
– Banda de plastic
– Banda izolatoare
– Inel de protectie din plastic, facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model.

Recomandare:

       Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

       Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D, 24000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus