Pachet promo: Cuptor incorporabil Electrolux EOA3400AOX + Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX pret si specificatii tehnice

      Majoritatea persoanelor se orienteaza in ziua de astazi catre aparate incorporabile pentru a obtine un spatiu mai mare in bucatarie dar si pentru a avea mai multe functii intr-un singur aparat. Aparatul Electrolux EOA3400AOX despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile  59.4 x 59.4 x 56.7 centimetri.

     Cuptorul are un design modern, de culoare inox antiamprenta, avand un panoul de control cu afișaj LED, ce iti indica timpul ramas pana la terminarea programului, iar dupa ce focul s-a oprit, va ramane afisat ceasul. Cele doua butoane tip push-up, fiind foarte ușor de folosit actioneaza un control electronic asupra functiilor cuptorului si setare temperatura. In jurul butoanelor de selectie sunt pictograme intuitive care va ajuta sa manevrati cu usurinta cuptorul.

     Cuptorul Electrolux este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A+ cu un consum de energie de 0,89Kw/h si puterea de 2780W.

     Usa este din sticla transparenta cu efect de oglinda avand strat dublu pentru izolare si protectie. Cuptorul se remarcă prin capacitatea mare de gătire de 72 de litri, cu 5 niveluri pentru rafturi si funcții variate de coacere. Electrolux are 8 functii putand fi utilizat pentru o multitudine de retete culinare. Printre cele mai importante pot mentiona urmatoarele: convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare, incalzire inferioara, incalzire superioara, ventilator, timer si autocuratare.

     Produsele de patiserie vor avea de acum inainte un alt aspect, datorita incalzirii superioara ce rumeneste preparatele pentru a le da culoare. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, rezistenta de coacere de sus si de jos toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior.

     Cu ajutorul Timer-ului, actionand butoanele de pe panoul de comanda (+) sau (-) poti programa durata programului, astfel incat mancarea nu se va mai arde.              

     Dupa ce timpul de preparare al mancarii s-a scurs, un semnal sonor te va avertiza ca mancarea este gata.    

     Cuptorul are o funcție specială pentru pizza, una pentru grill, câte una pentru încălzirea separată a fiecăruia dintre spații etc.

     Electrolux beneficiaza de functie de curatare catalitica, posibila datorita panourilor montate pe peretii sai laterali. Aceste panouri catalitice absoarb grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare, astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data. Accesoriile din dotare se compun din: gratar combi si tava de coacere.

      Pachetul promotional Electrolux, alcatuit din cuptorul EOA3400AOX si plita EGH6343BOX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala.

      Plita incorporabila Electrolux este de culoare inox, avand dimensiunile standard de 59 x 52 cm si o greutate de 7,6 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate in partea din fata dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox antiamprenta cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare sunt din fonta emailata de culoare negru antracit.

     Plita dispune de o putere maxima de 9 kW fiind impartita intre arzatorul mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 2 kW si arzatorul mare tip Wok (tripla coroana de ardere), avand o putere de 4 kW.

     Plita dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Electrolux EOA3400AOX, Electric, Curatare catalitica, 72 l, Clasa A, Inox