Uscator electric de rufe Dri Buddi pret si specificatii tehnice

     Daca vati saturat sa imprastiati hainele umede prin camera mai ales in anotimpul friguros si mai ales in sezonul ploios, un uscător poate fi produsul electrocasnic de care aveți nevoie. Singurul inconvenient il reprezinta pretul ridicat de achizitie si consumul deosebit de ridicat, mai ales cand avem o cantitate redusa de rufe. Daca avem un copil mic cand e nevoie de scutece si hainute care trebuiesc spalate zilnic un uscator traditional este costisitor datorita folosiri zilnice sub capacitate sa de uscare si a pretului de achizitie ridicat. Datorita acestei cereri a pietei in mod fericit a aparut ca noutate modelul inovator de uscator mobil Dri Buddi ce intruneste toate aceste cerinte. Acest model de uscator in afara de pretul accesibil este si foarte versatil. Aparatul poate fi transportat si depozitat foarte usor, dupa folosire acest model putand fi pliat si depozitat pur si simplu pe un raft in debara, fara ca sa ocupe mult spatiu.

     Aparatul din punct de vedere constructiv este alcatuit dintr-un schelet de sustinere din tuburi telescopice din duraluminiu ce suporta o greutate de maxim 10 kg de rufe umede. Tot acest ansamblu face legatura cu un pilon din duraluminiu cu baza de sustinere pe un grup motor aeroterma foarte silentios, cu trei picioare de sprijin la un unghi de 120 de grade. Tot acest ansamblu de uscare este acoperit cu o husa de forma cilindrica dintr-un material textil sintetic usor avand prevazute doua fermoare in plan vertical si circular in partea superioara a cilindrului format de scheletul de sustinere. Pentru etansarea husei montate pe scheletul de sustinere capatul liber al husei din partea inferioara se strange cu ajutorul unui siret in jurul aerotermei de jos.     O data montat acest ansamblu ingenios de uscare rufe, putem sa introducem in interiorul cilindrului format de husa, rufele pe care le agatam cu ajutorul umeraselor de partea superioara a stelajului. O data terminata insiruirea de rufe pe umeras tragem fermoarele de inchidere si pornim aeroterma. Traseul aerului cald este ascendent colectand pe parcursul traseului umezeala din rufele agatate pe umeras si pe care o evacueaza intensiv afara din uscator. Temperatura de uscare este de 75°C, iar aerul cald umed este evacuat afare in partea superioara a uscatorului printr-un sistem de deschideri calibrate care mentin o mica suprapresiune in interiorul uscatorului. Locul de amplasare al uscatorului este bine sa fie facut intr-o incapere cu sistem de aerisire afara pentru a nu creste gradul de aer umed in casa mai ales cand uscatorul functioneaza la capacitate maxima de 10 kg de rufe.

     Aeroterma din punct de vedere tehnologic are in dotare un temporizator electronic cu 5 trepte de reglaj de la minim 30 de minute la maxim 180 de minute, in functie de cantitatea de rufe puse la uscat pana in 10 kg. Toate componetele acestui model sunt confectionate din duraluminiu plastic si material sintetic. Datorita motorului si a elementului incalzitor din dotare cu puterea de 900 W/h, acest model este si foarte silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 32 dB. Acest aparat cu sistem stabil, are o greutate totala de 5,23 Kg si dimensiunile pe (diagonala x inaltime)cm: 65 x 150 ne va bucura inca de la prima folosire.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus