Televizor LED Star-Light, 19DM3000 pret si specificatii tehnice

       Star-Light 19DM3000 este unul dintre cele mai ieftine televizoare, un model potrivit pentru interiorul unei bucatarii sau in cazul unei camere mai mici, cu un design compact care incadreaza imaginea pe un ecran de dimensiune 47 cm. Astfel datorita dimensiunilor sale destul de reduse, il vei putea pozitiona cu usurinta pe un suport tv de perete, pentru a avea astfel un unghi de vizualizare cat mai bun. Televizorul Star-Light 19DM3000 nu este unul complex, face parte din categoria Non Smart iar pe langa functia de televizor clasic, dtine si functie de monitor, astfel ca oricand ai nevoie, poti sa il folosesti si pe post de monitor aditional la un laptop sau unitate PC. 

       Star-Light 19DM3000 este un televizor ultra slim cu ecran HD ce suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate ecran de 200 cd/mp si un timp de raspuns de 6.5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

       Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 3 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Star-Light 19DM3000 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 48 W.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Star-Light, 19DM3000, HD Ready