Rucsac Laptop Case Logic VNB217 pret si pareri

      Case Logic VNB217 este un rucsac excelent in mai multe situatii, fie ca vrei sa il achizitionezi pentru un laptop sau lucrurile pe care obisnuiesti sa le porti dupa tine, de la tableta, telefon sau alte gadget-uri. Materialele de constructie sunt unele foarte rezistente si asta pot confirma dupa o luna de zile de utilizare in care astepectul sau a ramas la fel cum era la inceput, si aici ma refer la imbinari si cusaturi. 

     Calitatea e cuvantul cheie al acestui rucsac. E foarte important sa reti faptul ca vei putea folosi rucsacul pentru diverse scopuri, nu doar pentru un laptop. Interiorul e modular si se poate aranja dupa plac, si cuprinde o zona de protectie pentru laptop si alta zona in fata de dimensiuni mai mari, pentru alte lucruri importante pentru tine. Deasemenea faptul ca are capacitatea de a cara fara probleme un laptop de 17 inchi va da posibilitatea ca atunci cand ai laptopul la interior sa ramana destul spatiu si pentru alte lucruri (in cazul meu un laptop de 15.6 inchi).  Buzunarul frontal include suport pentru carti de vizita, bucle pentru stilou si un clip pentru cheie iar in partile laterale are doua zone din plasa in care poti pozitiona cu usurinta orice sticla cu apa sau suc.

     Compartimentul pentru laptop e captușit pe ambele parti cu un material care abosarbe orice soc, scazand astfel riscul de a strica laptopul pe care il vei purta dupa tine. Pe langa acest lucru mi-a placut enorm faptul că acel compartiment destinat accesoriilor e foarte incapator, de asemenea si buzunarele din fața lui. Pe lângă toate accesoriile pe care le aveam cu mine am reușit să pun si un hanorac. Dacă vei achizitiona rucsacul vei vedea ca poate fi de folos in foarte multe situatii si vei gasi tot timpul un loc in care sa pui accesoriul dorit.

Recomandare:

     Este un pret care reflecta pe drept calitatea produsului, un exemplu reusit de buna calitate,disponibila la un pret foarte accesibil: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus

Rucsac Laptop Case Logic VNB217, 17", Negru/Gri