Side by side Electrolux EN6084JOX pret si specificatii tehnice

    Side by side Electrolux EN6084JOX este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL, de uz casnic cu două uși în stil francez, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top ultra-încăpător și super-luxos, ofera un ecran LCD, usor de citit, ce contribuie pozitiv la aspectul bucatariei iesind in evidenta si prin culoarea argintiu si materialul otel inox Smart Steel antiamprenta. 

     Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Compartimentul de refrigerare cu propiile 2 usi de acces stanga dreapta pe orizontala şi cel de congelare in plan vertical, sunt complet separate. Accesul in zona de congelare se face in mod inovativ prin culisarea in exterior a 2 sertare etajate. Sistemul sertar 3D al acestui model, este o inovatie ergonomica, care permite utilizatorului de a utiliza spatiul din congelator complet. Cu o miscare simpla si foarte naturala, avem acces direct la alimentele congelate, prin culisarea raftului in afara. Aparatul are avantajul uşilor de acces înguste, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult când sunt deschise. Combina frigorifica Electrolux avand sistemul de racire No Frost, umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor extrage caldura din zona de refrigerare/congelare si se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Electrolux avand sistemul No Frost/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Multi Air Flow asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. 
     Acest model cu tehnologie de racire No Frost/Multi Air Flow dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditate controlata, are un volum net generos pe frigider de 417 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Electrolux este obtinut prin sistemul Fresh Turbo prezent la acest model cu o aplicatie tehnologica tridimensională, care poate prelungi durata menținerii prospețimii fructelor și legumelor cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 2 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Fresh Zone etans cu 2 sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, avand comenzi de temperatură independente și precise, și o gamă largă de temperaturi pentru menținerea unei zone de prospețime biologică. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de +5°C, avand sistem de monitorizare automata a gradului de umezeala. Aceste compartimente va ofera un spatiu de depozitare a legumelor si fructelor de 2 ori mai mare decat in mod normal. De asemenea, datorita acestor doua compartimente puteti sa pastrati legumele in stare proaspata pentru o perioada mai lunga de timp. Sub aceasta zona se afla 2 compartimente cu functia Fresh Plus cu temperatura de 0°C si de +3°C cu capacitatea de 15 litri fiecare, ce ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Cele 2 usi ale frigiderului cu maner vertical au sistem de deschidere spre dreapta si spre stanga fiind echipate cu 7 suporturi fixe mari pentru o compartimentare in functie de preferintele noastre. Un suport al usi cu deschidere spre stanga are functia de rezervor de stocare apa rece plata cu capacitatea de 5 litri. Dozatorul de apa va ofera apa rece printr-o simpla apasare a butonului de pe panoul de control, fara a mai fi nevoie sa deschideti usa frigiderului.

     Aparatul are iluminare Eco Led premium albastru pe plafon cu iluminare uniformă a întregului compartiment al combinei si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Electrolux are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxima net de 536 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 417 litri si congelator cu un spatiu total de 119 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 2 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. In plus raftul de jos al zonei de congelare are si un aparat de facut cuburi de gheata.
 
      Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. La acelasi tratament antibacterian au fost supuse si manerele de la usi asigurand un nivel sporit de igiena. Electrolux avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Electrolux EN6084JOX detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Electrolux avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. In plus are si functia Super Cool ce scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Acest model este echipat cu Modul Vacanta ce regleaza temperatura frigiderului la aproximativ +15°C. Acest lucru economiseste energie si previne mirosurile neplacute in curs de dezvoltare intr-un frigider gol in cazul in care utilizatorul este plecat pentru o perioada mai lunga de timp. In plus programarea dezghetarii congelatorului pe aceasta perioada este o actiune de domeniul trecutului. Tehnologia Frost Free previne depunerile de gheata in congelator si il dezgheata automat. Asa ca nici nu mai trebuie sa va ganditi la deghetare.

     Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter combinat cu filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Electrolux este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 410 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 1,2 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Electrolux presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 177,6 x 91,2 x 76,5 si o greutate de 120 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Electrolux EN6084JOX, 536 l, Clasa A+, H 177, Inox antiamprenta

Side by side Electrolux EN6084JOX, 536 l, Clasa A+, H 177, Inox antiamprenta