Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA pret si specificatii tehnice

    Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Designul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

     Panoul de comanda situat in exteriorul aparatului sus, cu control electronic are butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul frigiderului pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Hotpoint-Ariston BCB 7525 AA cu dezgheţare automată frigider este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Hotpoint-Ariston este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Hotpoint are un sistem de racire clasic cu tehnologia Frost Less, cu mai putina producere de gheațâ în frigider. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Aceasta tehnologie Frost Less functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al combinei si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea cu pâna la 50%. In plus pentru a asigura o distribuire uniformă a temperaturii în frigider, proiectantul a instalat un ventilator în interiorul aparatului. Acesta ajută la circularea aerului, îmbunătățind răcirea interiorului. Acest sistem va păstra alimentele și mâncarea mai mult timp, indiferent de raftul pe care sunt puse. Mai mult, ventilatorul împiedică formarea umezelii sau a condensului pe rafturile de sticlă și pe pereții interiori ai frigiderului.

     Acest model cu tehnologie de racire Air Technology pentru frigider si static pentru congelator are un volum net generos pe frigider de 210 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 4 din 5 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 4 sticle. In partea inferioara a combinei Hotpoint-Ariston se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. 

      Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft pentru oua, al doilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Hotpoint-Ariston are la interiorul aparatului 2 termostate electronice independente pentru frigider si congelator. 
     Capacitatea maxima net de 290 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 210 litri si congelator cu un spatiu total de 80 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans.
     Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Combina frigorifica Hotpoint BCB 7525 AA detine tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) ce păstrează prospeţimea alimentelor din prima zi până la a 9 zi, prevenind formarea bacteriilor cu până la 90% şi a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Frigiderul Hotpoint are interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai şi bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a păstra şi proteja cumpărăturile va fi frigiderul. Senzorii Fresh Sense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din frigider. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Funcția de răcire intensivă din zona de refrigerare scade temperatura in interiorul frigiderului la 3° C, care este mai mică decât în mod obișnuit cu aproape 2° C. Acest nivel al temperaturi combinat cu volumul mare al frigiderului, este ideal pentru răcirea rapidă a produselor alimentare după o sesiune de cumparaturi de la supermarket la sfarsit de saptamana. După șase ore, funcția este oprită automat, iar temperatura frigiderului revine la setarea inițială. 
      Hotpoint-Ariston avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze.
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +38°C atat pentru frigider cat si pentru congelator. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Hotpoint-Ariston este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 306 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 35 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185 x 54 x 54,5 si o greutate de 74 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA, 290 l, Clasa A+, Less Frost, Iluminare LED, H 185 cm