eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, pret si specificatii tehnice

     Daca cititul e unul dintre pasiunile tale iti recomand noul eBook Reader Kindle Glare 6, din generatia 8, cu ajutorul caruia vei putea lua dupa tine un numar mai mare de carti in calatorii. Acesta va fi inclus in calatlogul reducerilor de Black Friday la eMag

     Noul ebook Kindle Glare 6 vine cu un display de 6 inchi de foarte buna calitate dotat cu o interfata de tip touch screen pentreu o experienta de utilizare cat mai placuta. Kindle Glare 8th Generation este conceput ca un e-reader dedicat. Cu 11% mai subtire si cu 16% mai usor decat cel din generatia anterioara, Kindle este mai usor decat o carte, facandu-l mai confortabil pentru o perioada lunga de timp.

     Ecranul de 6 inchi are o rezolutie de 800 x 600 pixeli si foloseste o tehnologie de tipul E-Ink Pearl, care se aseamana cu cerneala expusa pe o foaie de hartie. In functie de preferinte poti alege pana la 16 tonuri de gri. Aceasta noua tehnologie permite o adaptare mult mai usoara a ochilor la lumina ecranului, iar in timp vei observa ca nu vei avea probleme in ceea ce priveste oboseala din timpul cititului. Privitul continuu la un ecran cu lumina intensa poate provoca grave probleme de sanatate.

     Display-ul imita aproape la perfectie hartia fara reflexii chiar si in lumina directa. Capacitatea de stocare este de 4 Gb in care puteti stoca cateva mii de carti. Procesorul din dotare este ultrarapid trecerea de la o pagina la alta realizandu-se foarte rapid. Daca ai nevoie de un spatiu mult mai mare de stocare exista si posibilitatea de stocare date in cloud, serviciu oferit gratuit de catre cei de la Amazon.  Suporta conectare la retele de internet de mare viteza prin Wi-Fi.

    Este usor mic, chiar mai mic ca o carte, incape in buzunar sau in bagajul de calatorii. Odata incarcat, bateria va tine saptamani. Iti poti descarca cartile favorite foarte usor direct de pe internet prin Wi-Fi. 

    Recunoaste majoritatea formatelor de pe piata, trecerea de la un format la altul realizandu-se simplu cu ajutorul unui soft de conversie. 

Recomandare:

          E alegerea perfecta daca doresti un dispozitiv complet si performant care satisface pana si cele mai exigente gusturi: Vezi oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica reducere

 

eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Alb