Laptop HP 15-ay006nq pret si specificatii tehnice

      HP Pavilion 15-ay006nq este un laptop care pastreaza stilul caracteristic business cu care am fost obisnuiti in ultima vreme de catre cei de la HP, un model care in plus fata de variantele anterioare aduce un plus la partea grafica, prin prezenta unei placi dedicate. Combinat cu puterea de procesare si ramii mai multi la bord, acesta ofera o solutie optima de lucru pentru a fi folosit intens in orice domeniu, programare, grafica, pachete Office, gaming si nagivare online.

      Imi place noua idee de lucru implementata de catre cei de la HP, acelasi laptop solid care va iesi acum in evidenta si prin partea de performante fizice la bord. Este un model solid, are o constructie bine inchegata si arata bine per ansamblu. 

      Tastatura este bine alcatuita si prezinta un spatiu suficient intre taste astfel incat sa ofere precizie buna la tehnoredactare. Butoanele sunt actionate cu acuratete, nu sunt zgomotoase si sunt placute la atingere. In partea de jos se regaseste si zona de TouchPad, care raspunde bine la comenzi, completand acest design destul de inspirat.

      Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii HD, cu 1366 x 768 pixeli, culorile sunt bine definite sub aspect luminozitate si contrast iar caracteristica anti-glare va elimina efectul de lucire intensa in cazul in care folosesti laptopul intr-o zona cu multa luminozitate. Este un display de calitate care ofera un unghi de vizibilitate excelent.

       Sunetul generat de cele doua difuzoare stereo este unul destul de consistent mai ales ca beneficiaza de aportul tehnologiilor de sintetizare DTS Studio Sound si B&O Play. Sunetul este clar, curat si nu distorsioneaza nici la volum mare.

      Componetele fizice instalate pe acesta ridica performantele tehnice la rang de excelenta, procesare rapida si fluenta in ceea ce priveste evenimentele din multitasking. Astfel acesta vine dotat cu un procesor i7 6500U tactat la frecventa de 2.5 Ghz, care poate urca pana la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM de tip DDR4 de 8 Gb si beneficiaza de un spatiu de stocare de 1 Tb (5400 rpm) pe HDD.

      Laptop-ul HP Pavilion 15-ay006nq vine dotat cu placa video dedicata AMD Radeon R7 M440 de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. Performantele grafice sunt de foarte buna calitate in aproape orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica. 

      Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. Imi place si faptul ca nu este greu, cantareste aproximativ 2 Kg iar suprafetele laterale sunt foarte subtiri.

      Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: 2 porturi USB 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie HD si are incorporat si un microfon.

Recomandare:

      Laptopul HP Pavilion 15-ay006nq indeplineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Garantia oferita standard este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici


     In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere cosistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus

Laptop HP 15-ay006nq cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.5 GHz, Skylake™, 15.6'', 8GB, 1TB, AMD Radeon™ R7 M440 2GB, Free DOS