Frigider Albatros FA15+pret si specificatii tehnice

     Frigider Albatros FA15+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de dimensiuni mici dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb de la albatros si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Acest model are tehnologia de racire statica si sistemul de dezghetare al aparatului este automat. Albatros FA15+ cu dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara aparatului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. 

      Albatros FA15+ este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie mica sau o singura persoana, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 98 l precum și compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 1 din 2 pot fi ajustate după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Albatros FA15+ se afla un compartiment mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. 
      Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led bulb ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura aparatul are un termostat la interiorul frigiderului reglabil si usor de utilizat.
     Acest model are o capacitatea maxim neta de 98 litri si include un spatiu de congelare cu o capacitate de 15 litri. Spatiul de congelare este pozitionat in partea superioara a zonei de refrigerare. Compartimentul congelatorului cu o stea reduce temperatura pana la maxim – 6°C si are tava pentru gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Albatros avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.
     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +32°C in regim de vara atat pentru frigider cat si pentru congelator. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Albatros FA15+ este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 120 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului si clasei de izolare termica care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu o tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 85 x 50 x 56 si o greutate de 30 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider Albatros FA15+, 115 litri, 3 Ani garantie, H 84 cm, Alb