Robot de bucatarie Philips HR7628/00 pret si specificatii tehnice

     Robotul de bucatarie Philips HR7628/00 este alegerea perfecta daca iti doresti un robot de bucatarie complet care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul robot de bucatarie Robot de bucatarie Philips HR7628/00. Acest model de culoare alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund pozitionat pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor mai moi; Tocare a alimentelor ceva mai dure; Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra; Are si alte functii, cum ar fi realizarea aluaturilor, a maionezei sau macinatul boabelor de cafea. Lama ascuţită şi puternică din oţel inoxidabil in forma de S toacă rapid legumele. Se poate utiliza şi pentru alte ingrediente, precum nuci, carne sau chiar pentru prepararea aluatului pentru coajă de plăcintă.
Lamă în formă de S din oţel inoxidabil, ascuţită şi puternică, pentru tocare     Această interfaţă cu buton clasic, oferă acces direct la functionarea robotului in bune conditii si maxima securitate. Functia de siguranta pe care o detine acest robot de bucatarie, face ca aparatul sa nu porneasca pana ce capacul bolului nu este inchis cum trebuie. Un micro contact discret va permite pornirea aparatului numai daca conectarea mecanica sa facut corect. In timpul functionari aparatului daca apare o decuplare mecanica robotul prin protectie opreste functionarea aparatului in maxim 1,5 secunde. Robotul de bucatarie Philips HR7628/00 are o putere de aproximativ 650 W cu 2 viteze plus pulse, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu noul robot de bucatarie Philips HR7628/00 cu o capacitate de 1,5 litri conţinut uscat/lichid, vei putea pregati cu usurinta aluatul prajiturilor, il vei putea utiliza chiar si ca masina de tocat pentru carne, fructe sau legume de diferite dimensiuni. In plus, blenderul cu capacitatea de 1 litri creeaza usor pana la 5 portii de smoothie dintr-o miscare. Gura de alimentare XL+ a robotului preia fructele si legumele intregi, astfel incat nu mai este nevoie sa le taiem in prealabil.
Varietate maximă de reţete, efort minim     Treapta 1 cu viteza mai mica este folosita pentru a bate frisca, albusurile de oua, aluat de tarte; iar treapta 2 cu viteza mai mare, se utilizeaza frecvent pentru tocarea carnii si a legumelor precum si supele crema si diferite paste de legume; iar functia pulse control ne ajuta sa mentinem viteza maxima atat timp cat tinem apasat butonul. Fixarea componentelor din dotarea aparatului, este anuntata printr-un clic, datorita dispozitivului de conectare cu care a fost prevazut si, totodata, a accesoriilor utile alaturi cu care vine echipat.
Accesorii pentru disc din oţel inoxidabil de înaltă performanţă     Datorita tehnologiei Power Chop tocarea alimentelor se realizeaza la fel de bine ca si la un aparat dedicat (masina de tocat carne). Cu tehnologia Power Chop putem toca la fel de bine ingrediente de consistenta moale sau tare. Tehnologia Power Chop este o combinatiei intre forma lamei si unghiul de taiere obtinand rezultate impresionante la tocare (indiferent de combozitia ingredientelor). Acest model detine 5 functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat: accesoriu framantat cu capacitatea de 0,5 Kg, disc emulsionare, disc feliere mare, disc granulare, disc radere mare disc de emulsifiere pentru albus de ou si frisca. Discul de emulsifiere este un instrumentul perfect pentru bătut rapid, la viteza redusa a ouălelor sau frişcă bătută, pentru pregătirea unor deserturi delicioase. 
Dispozitiv de emulsifiere pentru frişcă şi albuşuri de ou     Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Turatia maxima a blenderului si a rasnitei este de 21000 rot/min si minima de 16500 rot/min. Iar turatia robotului echipat cu bol fără murdărie in centrul vasului datorita lipsei axului intern, este de maxim 1900 rot/min si minima de 1500 rot/min. Acest aparat cu greutatea de 5 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm:  24,4 x 24,4 x 37,7 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un robot performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus