Hota incorporabila telescopica Pyramis EL60M1 pret si specificatii tehnice

    Pyramis se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Brandul Pyramis a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Pyramis EL60M1 despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 14 x 59,8 x 28/43,5 si o greutate de 7 Kg. Modelul Pyramis EL60M1 are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe 2 sine de sprijin laterale. La acest model marimea in adancime a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind mai puţin proeminenta în poziţie de repaus.

     Acest model de culoare maro, iese de asemenea in evidenta prin materialul inox si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare senzitiva pozitionat frontal/dreapta, cu control electronic, actionat de patru butoane soft touch, indeplinesc functiile de setare treapta de aspiratie, pornire/oprire aparat si comutator iluminare. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare G si 2 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa D. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120/150 mm si flansa de evacuare cu clapet de sens. În timpul funcţionării hotei cu evacuare este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul are in dotare optional si un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. In cazul functionari cu evacuare prin recirculare acest model are protectie motor in cazul imbacsiri filtrelor de carbune activ, oprind prin protectie motorul. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Pyramis EL60M1 se remarca prin consumul energetic mic de 129 kWh/an facand parte din clasa de consum E. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 130 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (47, 57, 65dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 145 mc/h si maxim 336 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 13 – 14 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: verifica pret redus

Hota incorporabila telescopica Pyramis EL60M1, putere de absorbtie 336mc/h, 1 motor, 60cm, Metal vopsit maro

Hota incorporabila telescopica Pyramis EL60M1, putere de absorbtie 336mc/h, 1 motor, 60cm, Metal vopsit maro