Combina frigorifica Samsung CRB37J5800/EF pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Samsung CRB37J5800/EF este o alegere foarte buna daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintiu ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in exteriorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Indicator avertizare pentru sectiune congelator. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia Full No Frost de racire a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata.

Combina frigorifica Samsung RB37J5800/EF, 360 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 201 cm, Inox Aparatul detinand tehnologia Space Max Technology ce consta intr-un perete conceput foarte subtire, creeaza o capacitate interna mai mare, fara a sacrifica eficienta energetica. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 262 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

       Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia primelor 2 rafturilor de sus poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. 

     In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Fresh Zone etans proiectat, care oferă mediul ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrându-le la temperatura optimă de 0°C, astfel încât ele să rămână proaspete și să aibă cea mai bună aromă. In partea inferioara a acestui sertar se afla compartimentul Vegetable Box etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (2°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, printr-un dispozitiv care regleaza curentii de aer rece si nivelul de umiditate, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. 

Combina frigorifica Samsung RB37J5800/EF, 360 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 201 cm, Inox

    Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat este echipata cu 5 suporturi reglabile pentru o depozitare flexibila ca de exemplu: In primul si al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de oua si ultimele doua rafturi pentru depozitarea de recipiente din sticla de diferite marimi.

    In plus usa frigiderului este echipata cu dispenser pentru apă potabilă, care are racord la un rezervor pentru apa plata cu capacitatea de 4,5 litri. Aparatul are iluminare Eco Led cu banda de lumini pe plafon ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Samsung are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Capacitatea maxima net de 360 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 262 litri si congelator cu un spatiu total de 98 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Zona de congelare detine tehnologia de racire No Frost ce impiedica acumularea de gheata in congelator si mentine o temperatura constanta in toate colturile. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Zona de congelare având o deschidere mai mare decât compartimentele convenţionale de congelator, compartimentul cu deschidere completă uşurează organizarea şi scoaterea obiectelor, inclusiv a celor voluminoase, ca de exemplu o cuvă de 10 l cu îngheţată. Compartimentul se extinde în afară pentru o utilizare optimă a spaţiului şi, datorită design-ului acestuia, puteţi deschide compartimentul cu deschidere completă chiar dacă uşa frigiderului se deschide numai la 90 de grade.

    Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila cu maner vertical integrat are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Samsung avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C regim de iarna până la +43°C regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. Pe partea de functii si tehnologie Samsung detine: senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Daca este activata functia Super Cooling, unde se foloseste un jet de aer rece la temperatura de -30°C alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta previne incalzirea alimentelor care se afla deja in congelator. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de -25°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Samsung avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Samsung detine si sistemul Multiflow asistat de ventilator ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Cu funcţia HO­LIDAY Samsung re­duce la minim tem­pe­ratura şi func­­­ţionarea a­pa­ratului fri­­gorific. Ac­tivarea acestei funcţii este utilă pentru perioadele în care familiile pleacă în concediu. În această pe­­rioadă, în fri­gider nu se păstrează alimente perisabile.

   Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Samsung este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 860 W/24h. Consumul anual de energie este de 314 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 201 x 59,5 x 67,5 si o greutate de 71 Kg.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVezi oferta 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat 

Combina frigorifica Samsung RB37J5800/EF, 360 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 201 cm, Inox