Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50 pret si specificatii tehnice

      Raman la parerea ca daca iti doresti o hota performanta care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Bosch. Specialistii germani de la Bosch au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca hota complet incorporabila telescopica Bosch DFM064W50 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Bosch pentru piata europeana. Aparatul Bosch DFM064W50 despre care vorbim astazi este o hota electrica de perete ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 20,3 x 59,8 x 29 si o greutate de 9 Kg. Modelul Bosch DFM064W50 are in dotare elemente constructive telescopice, ce culiseaza pe 2 sine de sprijin laterale. La acest model marimea in adancime a corpului poate fi extinsă la utilizare, fiind mai puţin proeminenta în poziţie de repaus.

     Hota are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare clasica pozitionat frontal, cu control mecanic, actionat de trei taste basculante, indeplinesc functiile de: setare putere ventilare treapta 2/3 si comutator de iluminare fara aparat in functie. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. In plus acest model cu sistemul de pornire automat, sistemul de iluminare şi ventilatorul treapta 1 se vor activa automat odată cu tragerea părţii inferioare a hotei in exterior. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara 1 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare E, fiind dotat cu 2 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa B. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara, este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si un kit de recirculare DSZ4545 si filtru din carbune activ DSZ4551, doar la comanda prin reteaua de service Bosch Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

     Din punct de vedere energetic aparatul Bosch DFM064W50 se remarca prin consumul energetic mic de 66,3 kWh/an facand parte din clasa de consum C. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 145 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de la min 59 dB la maxim 68 dB, putand fi folosita fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte de ventilar, este de la minim 190 la maxim 400 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie mica cu suprafata utila maxima de 13 –  14 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota Bosch DFM064W50 telescopica, incorporabila, 60 cm