Hota incorporabila Beko HCB91630BX pret si specificatii tehnice

     Beko se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Brandul Beko a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestei compani se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul Beko pentru piata europeana. Aparatul Beko HCB91630BX despre care vorbim astazi este o hota electrica TShape (montare pe perete) ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 79 x 59,8 x 49 si o greutate de 14,2 Kg. Hota are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare senzitiva pozitionat frontal, cu control electronic, actionat de cinci butoane, indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si pornire/oprire aparat. Această interfaţă cu butoane moderne tip „soft touch”, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare E, fiind dotat cu 3 filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa B. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul trebue sa fie echipat si cu trei filtre din carbune activ, care au rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Aceste filtre din carbune activ vor fi achizitionate separat de produs. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Beko HCB91630BX se remarca prin consumul energetic mic de 118,8 kWh/an facand parte din clasa de consum D. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 250 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (49, 6067dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 480 mc/h si maxim 740 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 24 –  25 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Beko HCB91630BX, Putere de absorbtie 650 mc/h, 4 viteze, 1 motor, 50 cm, Inox