Cutie portbagaj THULE Motion 900 pret si specificatii tehnice

     Thule Motion 900 face parte din noua gama de cutii de portbagaj create de producatorul suedez Thule. Acest model avand un design atragator, cu o forma aerodinamica imbunatatita si zgomotul redus considerabil, portbagajul auto Thule Motion 900  este noua atractie pe piata cutiilor de portbagaj. In anul 2011, noua cutie Thule Motion a câştigat marele premiu la cel mai complex test de cutii de portbagaj al sezonului. Testul a fost organizat de catre institutul german de testari Dekra şi publicat în ultimul număr al revistei auto de top din Europa, Auto Motor & Sport. Gama Thule Motion de culoare negru metalizat, confectionat din ABS, inlocuieste  gama care s-a bucurat de un succes imens, Thule Spirit. Avand proprietati aerodinamice, datorita formei plate, respectiv partea inferioară a cutiei de portbagaj ajunge mai aproape de acoperișul mașinii, acest portbagaj este ideal pe orice autovehicul, dar mai ales pe cele inalte (Off-Road-uri, SUV-uri), facilizandu-le patrunderea cu mai multa usurinta in garaje sau spatii joase. Acest model se monteaza rapid si usor pe orice sistem de bare transversale, datorita noului sistem de prindere Power-Click.

      Sistemul Power-Click de tip gheara are indicator de strangere, iar accesul la sistemul de prindere se face cu usurinta, cutia avand deschiderea pe ambele parti Dual-Side.
     In plus, ofera spatiu de depozitare suplimentar datorita constructiei compacte. Pe langa aceasta, noul material anti-alunecare nu permite miscarea bagajelor, asigurand mai multa siguranta in timpul calatoriei. Un maner extern, aflat pe capacul cutiei usureaza deschiderea si inchiderea acesteia. Suprafața interioară a cutiilor Thule Motion a fost prevăzută cu un covor antiderapant, ce nu permite mişcarea bagajelor, asigurând mai multă siguranţă în timpul călătoriei, astfel că bagajele se pot fixa și sunt mai stabile. Pentru o siguranta crescuta acesta cutie are mai multe puncte de inchidere, iar cheia nu poate fi scoasa daca cutia nu este inchisa la fiecare punct de inchidere.
     In aceasta cutie putem depozita un numar maxim de 6-8 schiuri cu Adapter Required, cu lungimea maxima de 220 cm, sau un numar maxim de 5-6 snowboard. Acest model are un volum de 630 de litrii, cu urmatoarele dimensiuni exterioare de: 235x94x47 cm si o greutate de 24 Kg. Capacitatea de incarcare a cutiei de portbagaj este de 75 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o cutie portbagaj cu adevarat performanta si eficienta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaz-o chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Cutie portbagaj THULE Motion 900, Black Glossy, 630l