Semineu New Bologna nuc – cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU pret si specificatii tehnice

     Semineu New Bologna nuc – cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU de culoare cires cu efect de flacara reala, se deosebeste prin rafinament si face parte din colectia de seminee electrice moderne. Brand-ul Dimplex este lider pe piata in solutii de incalzire si racire inovatoare. Folosesc materiale de cea mai buna calitate prelucrate la standarde inalte. Semineul New Bologna are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Acest model contine manta din lemn masiv scluptat de nuc, tratat ce asigura o rezistenta sporita la umiditate si variatii de temperatura si focarul electric Dimplex Optiflame DF2608-EU. New Bologna are un design deosebit ce imbina tehnologia moderna cu aspectul de semineu clasic. Tamplaria de calitate, din lemn masiv, poate aduce plusul de eleganta de care incaperea noastra are nevoie. Corpul de sus al acestui semineu include un raft ce da o nota de functionalitate aparatului mascand dotarile tehnice si pe care se poate aseza o plasma TV. Semineul New Bologna dispune de o tehnologie avansata ce inglobeaza un numar impresionant de functii inteligente (Dimplex Opti flame, Multifire, Led Logs, Real Logs, Brick Effect), toate acestea avand rolul de a creea impresia unui foc natural si o miscare naturala. Semineul Dimplex DF2608 prezinta un efect de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un film fotosensibil.
Logo Optiflame busteni     Semineul cu focar electric 3D are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive.

Optiflame Multifire     Dimplex Opti Myst: are un efect de plasma artificiala, produsa cu ajutorul moleculelor de apa aflate in miscare si iluminate.
Logo OptiMyst busteni     In plus Dimplex Opti V: efect de flacara redat cu ajutorul unui ecran tip plasma de inalta definitie si a unui sistem de proiectie 3D.
Logo Opti-V busteni    Cu Real Logs + Led Logs bustenii au aspect de lemn ars in mod natural. Lemnele care se afla in interiorul semineului Dimplex DF2608 si sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars, oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale. In plus lemnele focarului au leduri incorporate in interior pe toata suprafata. Busteni isi schimba automat intensitatea luminoasa alternativ pe anumite portiuni pentru a se crea fidel imaginea jarului care palpaie in foc. Pentru un aspect realist acest semineu electric are in interior efect de caramida, Brick effect. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semineu autentic pe lemne. Acest model are atasat un dispozitiv de sunet care completeaza imaginea lemnelor arzand. Sunetul functioneaza independent fata de celelalte functii ale semineului si are 3 trepte reglabile de volum, Low/Medium/High.

     Acest model de semineu electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, sali de conferinta, sau incaperi cu rol de biblioteca sau camera de studiu. Semineul New Bologna are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Deci semineul 3D Optiflame Dimplex poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda semineului are functiile de pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D.

    Panoul de comanda manual se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D.Semineu Viena wenge - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF3220-EU cu sunet     Prin conectare la o priza normala de 220 V, semineul electric ofera in cateva momente  atmosfera romantica  specifica unui semineu pe lemne. Aparatul are un termostat reglabil a temperaturii de la 17°C la 27°C. In plus focarul semineului electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire cu doua trepte de incalzire, reglabile in intensitate prin intermediul butonului termostat. Semineul New Bologna este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Sticla ecranului Safe and Clean ramane rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza incalzirea. Din punct de vedere energetic are un consum destul de redus, cu un consum de doar 75 de w pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu 2 trepte de reglare a caldurii foloseste o putere de 2 x 900 W/h. In general cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma ne gandim si la numarul de decibeli produsi. Semineele Dimplex au aeroterme cu ventilator profesional silentios pentru un plus de confort. Cu o putere maxima de 2 kW, semineul New Bologna poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 110 mc. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Dimensiunile aparatului sunt de: (IxLxA) cm 107 x 115 x 30 si o greutate de 57 Kg. Unul dintre marile avantaje ale acestui semineu electric este acela ca poate fi mutat pe orice perete al incaperii, in maximum 20 de minute. Semineul New Bologna reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul retro cu dotarile moderne actuale.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Semineu Viena wenge - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF3220-EU cu sunet